Автор
Кристина Кирова

Задава се огромен скандал: Снахата на Виктория Бекъм я направи за смях на рождения си ден

Изглежда, че във фамилията Бекъм вече не е никак спокойно, откакто Виктория и Дейвид се сдобиха със законна снаха. Любимата на най-големия им син Бруклин - Никола Пелц, не само не е обикновено момиче със скромни възможности, а дъщеря на милиардер, но и изглежда, че не е най-страстната привърженичка на г-жа Бекъм.

Поредното доказателство за това твърдение беше рожденият ден на Никола, който явно е бил повод да игнорира звездната си свекърва. По случай празника Пелц организирала грандиозно парти и цял ден в лъскав спа център, където гостите ѝ се наслаждавали на всякакви процедури. Вечерната част от купона била в имението, в което живее с Бруклин.

Специален гост на празненството ѝ била Селена Гомес. Според мнозина дружбата между Никола и певицата датира отскоро и е с цел името на Пелц да се популяризира в шоу средите.

А колкото до семейство Бекъм - Виктория и Дейвид поздравиха Никола в социалните мрежи за празника, но тя изобщо не ги е удостоила с отговор. По всичко личи, че Пелц, макар и да не признава публично, че има напрежение между нея и родителите на любимия ѝ, просто ги отбягва и не желае контакт с тях.

Припомняме ви, че конфликтът помежду им нарастна преди сватбата на Никола и Бруклин, когато тя отказа да заложи на булчинска рокля по дизайн на Виктория. Дори се говори, че самият Бруклин се е обърнал срещу родителите си заради половинката си, като изминалата Коледа бе първата, която той не е посрещнал с тях и дори не ги е посетил за празниците.

Четете още: Принц Хари отново атакува: Меган ридаеше неутешимо на пода заради Кейт