Автор
Кристина Кирова

Принц Хари отново атакува: Меган ридаеше неутешимо на пода заради Кейт

Изглежда, че принц Хари е решил напълно да разруши кралското семейство от тежки обвинения и словесни удари. След като книгата му "Резервен" излезе на пазара и се превърна в най-търсеното четиво, той не спира да атакува роднините си във Великобритания, като акцентира върху баща си Чарлз, брат си Уилям и снаха си Кейт.

Известно е, че жестоката битка между Хари и Уилям избухна малко след появата на Меган и двамата неведнъж са се карали заради поведението ѝ. Което е било меко казано нахално, според източници от кралската фамилия.

Вчера в мрежата изтече фрагмент от книгата, който засяга изцяло враждата между актрисата и другата кралска снаха - Кейт Мидълтън. А причина за големия скандал между двете беше роклята, която принцеса Шарлот трябвало да носи на сватбата на Меган и Хари. Снахите едва не се хванали за гушите, тъй като имали спорове по темата с облеклото, но по думите на херцога на Съсекс, Маркъл опитала да бъде мила и дипломатична, а Кейт била толкова груба с нея, че я докарала до сълзи.

Меган припомнила на Мидълтън по време на спора, че баща ѝ е в много влошено здраве и няма сили да се справи и с проблематичните рокли на шаферките. Но въпреки това, диалогът им продължил и Кейт не била много внимателна с избраницата на Хари.

Нещо повече - Меган имала забележки към дъщерята на Кейт и Уилям - Шарлот, защото детето не се е държало както подобава на репетицията за сватбата. Тези критики наляли още масло в огъня и враждата им се задълбочавала от този момент нататък.

По думите на Хари, след скандала, Меган ридаела неутешимо, свлечена на пода и ѝ е отнело много усилия да се успокои в дните преди сватбата им.

Четете още: Страшната истина от новата книга на Хари: Уилям го пребил тежко заради Меган