Защо Зуека се връща в България? Има специална причина

Васил Василев - Зуека се завръща в България. Причината обаче е не защото е решил отново да заживее в обятията на родната майка земя, а заради творчески проект.

View post on Instagram
 


Актьорът, в чийто актьорски талант отдавна сме се убедили, доказа, че е развил и друга дарба в себе си – да рисува.

Именно със страстта му към живописното изкуство е повод за връщането му на родна земя. Това ще се случи на 17 март, когато Зуека ще открие изложба с картините си във Варна.

View post on Instagram
 

Тя носи името „Моите герои“ и представя 22 от неговите цветни творби. “Идваме си за първи път, откакто емигрирахме”, каза актьорът, който ще пристигне в компанията на семейството си.

View post on Instagram
 

„Аз рисувам театрални картини, защото през целия си живот съм правил няколко неща: театър, кино и телевизия. Просто сменям театралните средства с боя, с друго художествено средство, за да изразя същата идея“, споделя Зуека.

View post on Instagram
 


Иначе комикът далеч не е казал сбогом на актьорската дейност. Нея той интензивно продължава да практикува и вече има няколко проекта напред в бъдещето.

View post on Instagram
 

В момента той е във Великобритания с Влади Априлов, където представят спектакъла си „Ние, българите“.

View post on Instagram
 


А в началото на април двамата ще играят пред родната публика в Чикаго. Пиесата е изпълнена с множество скечове, осмиващи абсурдите в нрава на българската нация, за които наистина няма рационално обяснение.

View post on Instagram
 

Четете още: Украинският Ален Делон е загинал, защото дал бронежилетката си на дете