Автор
Woman.bg

Жената до Киану Рийвс не е красавица, но любовта им е прекрасна

Една от най-коментираните звездни двойки през последните месеци несъмнено е Киану Рийвс и новата му любима Александра Грант. Откакто се появиха хванати за ръка на червения килим за първи път през ноември, светът не спира да следи отношенията им с интерес.

Любопитен факт е, че за разлика от много звездни актьори, Киану не е залюбил млада красавица, а 47-годишна художничка, която не бихме казали, че се вписва в холивудските идеали за хубост. И двамата обичат да пазят личния си живот от светлината на прожекторите, макар и да са публични личности. От източници западните таблоиди научиха, че Александра и Киану се запознали покрай общи познати, а любовта им се зародила почти веднага.



Преди дни папараците насочиха обективите си към влюбените по време на лежерна разходка в Сан Франциско. Съвсем очаквано, актьорът и дамата на сърцето му не бяха заложили на бляскава визия. В момента двойката се намира в града за снимките на „Матрицата 4“.



Това е първият път, в който папараците успяват да изловят двойката в свободното им време. Художничката и легендарният актьор изглеждат уморени, но и някак спокойни и щастливи в компанията си. Въпреки повечето коментари от недоброжелатели, които изтъкват, че Александра изглежда по-възрастна от Киану. Отчасти това се дължи на сивата ѝ коса, която тя не оцветява от години, заради вредите от боите. Някои от феновете на актьора отбелязват, че и той в момента изглежда някак състарен. Ние пък нямаме търпение да го видим отново в ролята на Нео през 2021 г.

А вие мислите ли, че двамата си отиват?

Четете още: Уникалният Samsung Galaxy Z Flip е новото бижу на топ модела Николета Лозанова