Жерар Пике празнува след раздялата на Шакира: Правя, каквото си искам!

24 март 2023 | 15:58
11268
2
Getty Images/ Instagram
2

Жерар Пике продължи напред след раздялата си с Шакира, без да му мигне окото, въпреки че двамата бяха заедно повече от десетилетие.

“Продължавам да правя това, което искам“, каза наскоро бившият защитник на ФК Барселона, 36, в интервю за испанския вестник El Pais, отбелязвайки, че се чувства “много щастлив“ в живота си. “В деня, в който умра, ще погледна назад и ще се надявам, че винаги съм правил това, което съм искал. Искам да бъда верен на себе си.”

Жерар Пике продължи напред след раздялата си с Шакира без да му мигне окото, въпреки че двамата бяха заедно повече от десетилетие. “Продължавам да правя това, което искам“, каза наскоро бившият защитник на ФК Барселона, 36, в интервю за испанския вестник El Pais, отбелязвайки, че се чувства “много щастлив“ в живота си.

“В деня, в който умра, ще погледна назад и ще се надявам, че винаги съм правил това, което съм искал. Искам да бъда верен на себе си.” Той добави: “Няма да харча пари, за да изчистя имиджа си. Имаше промени в живота ми и аз знаех как да запазя щастието.” Пике и 46-годишната изпълнителка на She Wolf обявиха през юни 2022 г., че са се разделили след повече от 10 години заедно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EL FARANDI (@elfarandi)

 

Бившата двойка никога не се е венчала въпреки дългогодишната си връзка. Малко след раздялата на бившата двойка, Пике беше забелязан да се разхожда със студентката по PR Клара Чиа – която е с 12 години по-млада от него – на концерт на Dani Martín през август 2022 г. в Puigcerdà, Испания. След като снимките на на новата двойка се появиха, източник каза ексклузивно на Us Weekly, че Шакира е “с разбито сърце“, виждайки бившата си половинка да продължава напред толкова скоро.
Той добави: “Няма да харча пари, за да изчистя имиджа си. Имаше промени в живота ми и аз знаех как да запазя щастието.”

Пике и 46-годишната изпълнителка на She Wolf обявиха през юни 2022 г., че са се разделили след повече от 10 години заедно. Бившата двойка никога не се е венчала въпреки дългогодишната си връзка.


Малко след раздялата на бившата двойка, Пике беше забелязан да се разхожда със студентката по PR Клара Чиа – която е с 12 години по-млада от него – на концерт на Dani Martín през август 2022 г. в Puigcerdà, Испания. След като снимките на на новата двойка се появиха, източник каза ексклузивно на Us Weekly, че Шакира е “с разбито сърце“, виждайки бившата си половинка да продължава напред толкова скоро.

 


Още по темата

Коментари

2
  12 април 2023 | 17:54 отговор
 

Жалко,че се разделиха една прекрасна двойка с две мили деца,но Пике ще съжалява много.....

 
1
  25 март 2023 | 00:19 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 4900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени