Жестоката кралска действителност: Ето какво е трябвало да направи Кейт, за да получи позволение да се омъжи за Уилям

20 март 2023 | 14:24
17201
1
Getty Images
1

Книгата на Том Куин Gilded Youth: A History of Growing Up in the Royal Family може да се окаже едно от най-интересните четива, посветени на кралското семейство.

В нея се твърди, че принц Уилям и Кейт Мидълтън имат толкова ожесточени караници, че дори хвърлят предмети един по друг.

Наскоро в медиите се появи и друг откъс от книгата, който обаче остави безмълвни доста от феновете на най-популярното семейство в света.

Според Куин е имало доста правила, които Кейт и Уилям е трябвало да следват преди голямата си кралска сватба в Уестминстърското абатство през април 2011 г. Това се дължало основно на факта, че на Кейт ѝ предстоеше да бъде булка, която не е от аристокрацията и по същество е била смятана за "обикновен човек".

Едно от условията, на които Кейт е трябвало да отговаря, е било да бъде фертилна.

“Тези тестове винаги се извършват, за да се гарантира, че бъдещата кралица може да има деца“, пише Куин. "Ако Кейт не беше фертилна, няма съмнение, че бракът щеше да се развали." Той също така добави, че принцеса Кейт "трябва да е знаела точно какво се случва, но тя не е, нито някога е била бунтовник".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lriss (@forprincesskate)


Известно е, че самата принцеса Даяна също е трябвало да премине през подобни тестове, преди да се омъжи за тогавашния принц Чарлз през 1981 г. Това потвърждава и твърденията, че принцеса Даяна е била избрана за негова съпруга, защото е била по-млада и следователно е имала по-добър шанс да дари с наследници крал Чарлз, отколкото истинската му любов, Камила.

Куин споменава и за тестовете на покойната принцеса Даяна, като пише: „Даяна се оплака при кратка среща с мен, че съвсем невинно е смятала, че прегледите ѝ преди брака са свързани с общото ѝ здравословно състояние, едва по-късно осъзнавайки, че всъщност е била изследвана за фертилност. "Бях толкова невинна, че просто се съгласявах с всичко на този етап", каза тя.”

За щастие изглежда, че Кейт е издържала всички тестове и тя и принц Уилям са родители на три прекрасни деца – принц Джордж, 9, принцеса Шарлот, 7 и принц Луи, 4.

 


Наскоро астроложката Деби Франк, за която се твърди, че е била близка приятелка на покойната принцеса Даяна, заяви че е видяла четвърто бебе в не толкова далечното бъдеще на принца и принцесата на Уелс, като каза, че чувства, че те най-накрая са решили, че са готови за 4-то дете някъде през 2023 г.
 


Още по темата

Коментари

1
  20 март 2023 | 23:30 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 4900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени