Автор
Ева Григорова

Златка призна с тъга: Сега съжалява, че кръстила сина си на името на Благой

Златка Райкова зарадва почитателите си с възможността да отговаря на техните въпроси чрез сторита в Инстаграм.

Безспорно най-любопитните от тях бяха свързани със скандалната ѝ раздяла с Благо Джизъса. Блондинката дори разкри, че съжалява, че е кръстила сина си Благойчо на неговия баща.



Златка отговори и на въпроса защо е приключила връзката ѝ с бившия футболист. Плеймейтката и настояща инфуенсърка сподели следното: “При голямото Его няма любов”, намеквайки че Джизъса според нея е прекалено егоцентричен, за да поддържа здравословна връзка.



Райкова проговори и за новата си връзка с бившия тенисист със съмнително минало Карен Хачатрян. Тя сподели, че техен общ приятел ги е запознал в София. “Обича ме и ме уважава. Гледа много добре сина ми. По-голяма стабилност от тази дори не ми е нужна” - написа още Злати.



По всичко личи, че двамата вече имат планове и за наследници, тъй като на питането: “Ако имате момиче, как бихте го кръстили?” тя отговори: “Имаме идея”.

Райкова допълни, че с Джизъса се разбират добре относно гледането на Благойчо, въпреки че от тяхната раздяла насам досега, той не е качвал нови кадри с най-малкия си син.