Гимнастичката Цвети Стоянова: Свалих 16 кг заради "Чалга"

19 септември 2022 | 07:03
38880
5
pr
5

Гимнастичката Цвети Стоянова се снима в новия филм на Мариан Вълев „Чалга“, който ще гледаме по кината от пролетта на следващата година. Красивата брюнетка, която отпразнува рождения си ден заедно с колегите си на снимачната площадка, разказа в откровено интервю пред Woman.bg за притесненията си пред камерата, дали ще прави кинокариера и кога сънува баба си, която си отиде преди година.


-Как се подготви за филма?
-На диета съм до края на снимките. Едно от основните изисквания още в началото на работата ми бе, че трябва да отслабна доста килограми заради ролята. В сценария изрично пише, че играя болезнено слабо момиче. Шегувах се с режисьора: „Не може ли само „слабо момиче“. Отслабнах цели 16 килограма, трябваше да сваля 20, но не успях. При старта на снимките бях 51 килограма при височина метър и седемдесет и пет. В началото доста понамалих храната, после минах на една ябълка, няколко ореха и малко мед, но сега вече си хапвам. Свикнала съм с глада, макар че сега, на 28 години ми е по-трудно да спазвам хранителен режим. Много по-лесно е да сваляш килограми на 16 години.

Екипа на филма след поредния снимачен ден

-В гимнастиката ли е по-трудно или в киното? С кого е по-лесно да се работи - с Мариан Вълев или Илиана Раева?
-Много е различно. Цял живот съм се занимавала с гимнастика, още от много малка и съм й посветила 20 години. В кино се снимам за първи път. С актрисата, която играе главната героиня, се запознахме три дни преди снимките, не знаех нищо и за процеса. Не очаквах, че ще ми бъде толкова трудно. Първата сцена, която снимах, доста ме притесни. Това разказах и на Вълев - участвала съм в толкова състезания, гледали са ме толкова хора, носила съм сериозна отговорност, но никога не са ми треперели краката и ръцете така, както когато започна сцената. Ние снимаме в неконтролирана среда, в която случайните минувачи не подозират, че се прави филм. Затова и реагират спонтанно, това също е голямо предизвикателство.


-Значи може да импровизираш?
-Не, спазвам сценария. Мислех, че ще ми е трудно да науча текста, но се справих. Знаех го преди началото на снимките, но когато Вълев реши да смени някои реплики, трябваше да снимаме четири дубъла, за да ги кажа правилно. Явно обичам да съм под светлините на прожектора още от времето, когато бях гимнастичка. Но все още не се чувствам достатъчно подготвена, за да играя в театъра или пък в киното, защото за това се изисква доста голяма подготовка, която аз нямам. Затова не мисля, че ще правя кариера на сцена. Иначе правя бижута и всички от екипа имат по нещо мое. Това е хоби, което ме успокоява, но само когато ми дойде музата.

С Елеонора Иванова, която изпълнява главната роля във филма


-Имаш ли любовни сцени?
-Само една, в която се целувам с моя мъж във филма. Мариан Вълев ни изненада, като точно преди края на сцената нареди да се целунем, не беше по сценарий. Нямахме много дубли, макар че и двамата бяхме много притеснени. Една смешна случка преди сцената обаче свали напрежението. Във филма съпругът ми е просто Очиларкото, но точно преди да започнем да снимаме, очилата изчезнаха. Настана лека паника, но с целувките ми беше трудно. Снимането на филма е едно прекрасно изживяване, което имам честта да ми се случи. За първи път влагам толкова много сърце в нещо, виждам и хората около мен колко любов влагат в работата си. Аз не съм свикнала да се работи с любов. В гимнастиката нещата се случваха по друг начин. Сега ми е толкова хубаво и приятно. Смеем се много, но и плачем, въобще минаваме през емоции, където няма къде другаде да изпиташ за толкова малко време.


-А за какво плакахте?


-По сценарий трябваше да плача, но понеже не съм актриса и не знам как да го направя, Мариан просто ме накара да изпитам чувствата, които изпитва моята героиня. Беше в църква и той се приближи до мен, започна да ми разказва за нещата от живота. Адресира ги към мене и аз веднага започвах да рева, стана ми много мъчно. Поглеждам - то и екипът плаче.


-Какво научи от него?
-От него се научих да гледам качествено кино - хубави филми, които не познавах досега. В момента вече подбирам какво гледам и се допитвам за всичко, което искам да видя. Вече имам и любими актьори, на които обърнах внимание благодарение на Мариан. Той е истинска кино енциклопедия.


-Сънуваш ли баба си, която загуби наскоро, и тя как щеше да реагира на участието ти в „Чалга“?
-Тя нямаше възможността да разбере, че нещо такова ще ми се случи. Няма ден, в който да не си мисля за нея. Сънувам я рядко, само в най-тежките ми моменти, в които трябва да взимам важни решения. На няколко пъти дойде с много важни отговори.

Още по темата

Коментари

5 Миряна
  25 декември 2022 | 18:46 отговор
 

Ех българи само се плюем Гимнастиката я поканил Вълев да играе във филм ,аВие й завиждате. Е, няма да се оправим никога с тази злоба.

 
4 Враг
  20 септември 2022 | 09:04 отговор
 

Цвета Стоянова сигурно пак е почнала с амфетките и затова е свалила килограмите, сега да очакваме нов скок от терасата. Давай Цвети този път може и да ти дадат крила наркотиците. Ти пробвай не губи кураж.

 
 
Враг на Враг
20 септември 2022 | 21:21

Нещастник! Пожелавам на теб повече успех от този на Стоянова, щото го заслужава мръсната ти уста и пияна глава.

3 Бивш от МВР
  19 септември 2022 | 08:00 отговор
 

ДАВАМЕ ДУМАТА гост Надежда Дойчева "Катастрофи в София" / TVMEDIA

 
 
19 септември 2022 | 08:00

ОСВЕН ЧЕ Е МНОГО ГРОЗНА МАНГАЛКА ЧЕ НАДЕЖДА ДОЙЧЕВА СЛЕД ПОРЕДНО И.З.С.Р.А.Н.О Ч.А.В.Е СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА И В МНОГО МАЗНА МАНГАЛКА АМА ДА ЖИВЕЕ ГРИМЬОР КАЛУГИН ПА НАДКА ПРЕСТЪПНИКО ВИКА ДРЪЖТЕ ПРЕСТЪПНИКО И НАРКОМАНО СЕМЕРДЖИЕВ.

2 Бивш от МВР
  19 септември 2022 | 07:22 отговор
 

В.Н.И.М.А.Н.И.Е: Тези мошеници мамят и тормозят хора ...2021/10/17 › внимание-тези-моше... 17.10.2021 г. — П.о.л.и.н.а С.т.а.н.ч.е.в.а Х.а.м.и.д и Н.а.д.е.ж.д.а Д.о.й.ч.е.в.а. 0. Споделете. - ----. За п.р.е.с.т.ъ.п.н.а г.р.у.па., която върлува в София, сигнализират читатели ... ........................................................................................................................ надежда дойчева - НЕ СЪМ МНОГО ГРОЗЕН МАНГАСАР, ЧЕ ПОГЛЕДНИ МЕ ЧРЕЗ ГУГЪЛ ТЪРСАЧО МИ.

 
 
19 септември 2022 | 07:23

ШИЗИ надежда дойчева, че откъде да знаеш че не си по грозен и по голем циганин от грозния илиян тупалка циганин ? ......................................................................................................................... ШИЗИ надежда дойчева, че откъде да знаеш че не си по грозен и по голем джагал от грозния 100 кила джагал ?

 
19 септември 2022 | 07:23

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА и КЛИП. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

1 Бивш от МВР
  19 септември 2022 | 07:19 отговор
 

!!! Цвети Стоянова протестира срещу цигани ... · Цвети Стоянова протестира срещу цигани. ... Бившата гимнастичка от ансамбъла Цветелина Стоянова се изправи срещу ромите във Войводиново. Тя ...!!!

 
 
19 септември 2022 | 07:20

!!! Бащата на известната ни състезателка по художествена гимнастика Цветелина Стоянова - треньорът по бокс Йордан Стоянов - Старото е станал жертва на атака от група роми, предаде агенция "Блиц". Стоянов излязъл от залата на стадион "Славия" и тръгнал към спирката на автобус 11, когато ромите го атакували. "Не ми се коментира... Това направо е гавра. Видели, че на якето му пише "Славия" и го питали - Ти от Славия ли си, бе? Казал им - "Да" и започнало меле. Ритници по тялото и главата... Дошла е полиция, закаран е в "Пирогов", разказва колегата на Стоян и вицешампион от Олимпиадата в Мюнхен '72 Ангел Ангелов. Това е поредната драма в живота на Цвети, която през юни 2016 г. опита да се самоубие със скок от 6-ия етаж и претърпя куп операции, за да стане отново на крака. !!!

Добави Коментар

Най-четени