Тортелините са изключително и лесно решение за всеки повод - независимо дали ще приготвите обикновен обяд, или очаквате гости за вечеря. Те винаги ще погалят сетивата ви и можете да си спечелите много комплименти за уменията си в кухнята с тях.

Време за приготвяне: 10 минути
Порции: 4-6

Продукти:
150 г брезаола
300 г крем сирене Philadelphia Original XL
3-4 клонки босилек
50 г настърган пармезан

За гарниране:
пармезан на люспи
кора от 1 лимон
зехтин
листа рукола
сол и черен пипер на вкус
препечен хляб за сервиране

Начин на приготвяне:

Нарежете босилека на ивички и оставете настрана.

Сложете крем сиренето в купа, добавете босилека и пармезана, и разбъркайте.

Във всеки слайс брезаола сложете по 1 пълна ч.л. от сместа и завийте като тортелини.

Подредете в чиния за сервиране и гарнирайте с листа рукола, люспи пармезан и лимонова кора.

Полейте с качествен зехтин, поръсете с черен пипер и сол на люспи.

(в материала има продуктово позициониране)