"Здравейте!

Прочетох няколко въпроса на читатели, и отговорите Ви към тях ме насърчиха да пиша.

Пише ви мъж на 24 години. Имам връзка с момиче (моята бъдеща съпруга), което обичам с цялото си сърце. Трета година сме заедно. Когато се любим, тя винаги е готова много преди мен.

Понякога точно след любовната игра са достатъчни и 30 секунди, за да свърши. Но след първото и свършване вече е прекалено чувствителна и няма как да продължим, а и не може да свърши втори и трети път... Понякога само докато я галя и целувам може да си свърши. Просто прекалено бързо я откарвам до ръба.

Дайте ми съвет , как да избегна това, как да продължа интервала до свършването? Понякога само като й говоря, успявам да я задържа, но понякога просто тя казва „не, не мога, трябва да свърша” и край...

Бях чел за разни методи как да се забави еякулацията при мъжа. Дали има нещо подобно и при жените?"

Здравейте, благодаря за интересния въпрос.

Вашата бъдеща съпруга е много рядко срещан тип жена. По принцип, когато жената получава силен оргазъм, под силен имам предвид женската еякулация или маточен оргазъм, тогава, след това преживяване, наистина не искаш да те докосват поне 10-15 минути.

Това малко прилича на мъжкия оргазъм и, както при мъжете, след него трябва малко време, за да се възстановиш.

Какъв оргазъм изпитва Вашата приятелка? Много странно ми звучи, че тя получава такъв дълбок оргазъм за 30 секунди.

За щастие жените са доста „функционални” и можете да я помолите първо за орален секс или да правите анален секс, преди вагиналния. Можете да поиграете и на различни игри. В секса много важни са ритъмът и позата, за това, ако често ги сменяте, също можете да забавите оргазма при нея.

Успех с Вашата уникална приятелка!

Ако искате и вие да зададете своя въпрос, пишете ни на sex.uroci@woman.bg


Всички материали от рубриката "Секс уроци" можете да видите тук.