Автор
Woman.bg

Холивудски звезди, започнали връзката си на екрана

Химията между двама души е нещо колкото естествено, толкова и трудно за постигане, а камо ли за обяснение. Затова когато тя се случи на екрана, често се пренася и в живота - особено в шеметния живот на холивудските звезди.

Днес ви представяме няколко двойки, които са започнали връзката си на екрана. От вас очакваме да ни споделите коя е вашата любима звездна двойка!

Рейчъл Уейс и Даниел Крейг

Двамата се срещат по време на снимките на филма Dream House - отново екшън със шпионски привкус, типично в стилистиката на филмите за Джеймс Бонд. След като изиграват влюбени във филма, те пренасят връзката си и в реалния живот.

Първа любов - вечна любов

Аманда Сейфрид и Доминик Купър

Романтичен гръцки остров, музика на ABBA и любовни искри във филма Mamma mia, какво още се изисква, за да се влюбят мъж и жена? Е, точно това се случва с Доминик и Аманда. Тяхната връзка започва веднага след снимките на знаменития мюзикъл.

Рене Зелуегър и Брадли Купър

Да, те бяха двойка в продължение на цели две години! Срещат се на снимките на филма Case 39 и това бележи началото на бурната им любов.

Рейчъл Билсън и Хейдън Кристенсен

Те са заедно и до днес, а наскоро дори им се роди дъщеричка! Сладурите работеха заедно по филма Jumper (2006).

Признаци, че той е заинтригуван само сексуално от вас - II част

Анджелина Джоли и Брад Пит

Водещата двойка на Холивуд се срещат на снимките на Мистър и мисис Смит, като по това време Брад все още е във връзка с Дженифър Анистън. Привличането между него и колежката му е толкова силно и неустоимо, че те започват да се срещат и извън екрана.