През летните месеци се повишават не само температурите, но и желанието ни да избягаме от сивотата на ежедневието.

Изглежда това важи не само за нас, но и за известните дами от света на киното, музиката и модата, които през последния месец си почиват от професионалните ангажименти чрез екзотични почивки, екскурзии в европа или просто чрез релаксиране край басейна.

След премиерата на най-новата лента с нейното участие, а именно филмът , Рийз Уидърспуун например замина на почивка в Рим с майка си Бети и 15-годишната си дъщеря Ава Филипе.

Снимки на звезди, които разбуниха духовете

За радост на феновете си актрисата подробно документира семейното приключение в италианската столица с поредица от снимки, които качи в профила си в Instagram. От тях става видимо, че женското трио си изкарва добре в Рим и не само се радва на архитектурните и исторически забележителностите на вечния град, но е и имало възможността да вечеря с модния гений Валентино.

Известни дами, казали „НЕ“ на пластичната хирургия - I-ва част

Една от снимките пък е запечатала трите красиви русокоси дами с широки усмивки върху лицето и вкусен сладолер в ръце. Прекрасен кадър, който Рийз е качила в социалната мрежа със сладурското допълнение -#ThreeGenerations (Три поколения – б.ред.)

Известни дами, казали "НЕ" на пластичната хирургия - II-ра част

Звезди, които изглеждат точно като майките си

Снимки: Instagram