Днешната модна битка е малко по-различна от досегашните, защото в нея една срещу друга се изправят две известни дами появили се, не с еднаква дизайнерска дреха, а с един и същи чифт стилни сандали на висок ток.

Въпросните елегантни обувки са от пролетната колекция за 2012-та на Tom Ford и се открояват с ефектно токче и каишка около глезeна, върху която е разположена тънка, златиста верижка.

Юни месец тази година, пред ресторант в Париж, световно известната дива Бионсе бе забелязана да носи ефектните обувки, дело на американския бранд.

В града на любовта певицата бе със съпруга си - рапъра Джей Зи и съдейки по сияната усмивка, която бе озарила лицето на чаровната красавица, явно двойката е изкарала превъзходно във френската столица.

Освен дизайнерските обувки, ослепителната визия на звездата включваше – червен блейзър от DSquared2 , струващ 868 $, 900 доларови кожени панталони от J Brand и ефектна чанта с черно-бял принт от Alexander McQueen.

Отново през юни, със сандалите Tom Ford бе забелязана тъмнокосата хубавица Риана.

Певицата се появи с обувките на погребението на баба си Доли.

За разлика от Бионсе, барбадоската красавица изглеждаше тъжна и подтисната, облечена в черна рокля до коляното, съчетана с чантичка в същия цвят от Celine.

Това, обаче не беше последният път, в който 24-годишната звезда обува шикозните сандали.

Тя се появи с тях и този вторник, когато ги бе съчетала с цветна блуза от Givenchy, черен панталон и чанта в същия цвят от Miu Miu.

Гласувайте за вашата фаворитка в анкетата по-долу или чрез коментар!