Автор
Woman.bg

Разкрасителните процедури, за които звездите съжаляват - II част

Вижте първа част ето тук!

Въпреки че разполагат с цяла армия от коафьори и гримьори зад гърба си и звездите не са застраховани от бюти-гафове.

Най-актуалното доказателство за това наше твърдение е визията, която красивата актриса Никол Кидман демонстрира преди броени дни на светското събитие Women In Film. Тогава филмовата знаменитост стана жертва на гримьора си и втрещи присъстващите гости и репортери с лице, покрито с бели петна от светлоотразяваща пудра.

Този разкрасителен инцидент доста точно онагледява и една от неприятните черти на славата - всяка твоя визия, постъпка или изказване се следи от медиите и съответно всяка грешка веднага се превръща в обществено достояние и тема, широко обсъждана в медийното пространство.

И въпреки това има много звезди, които не приемат грешките с високо вдигната глава, а решават, че е по-добре да се правят, че те не са се случили и да игнорират въпросите на журналистите по темата. Все пак има и известни красавици, които без свян говорят за бюти-гафовете си.

Преди дни ви представихме част от тях, днес ще обърнем внимание на още знаменитости, разкриващи разкрасителните процедури, за които съжаляват.

Обем при тънка коса

Камерън Диаз

"Признавам си, че съм си слагала ботокс няколко пъти. Но последният ми сблъсък с него бе наистина ужасен. Тогава ботоксът промени лицето ми по толкова шантав начин, че си казах, че е по-добре да се виждам в огледалото остаряла, отколкото с лице, което просто не е моето."

Дженифър Анистън пък признава, че най-голямата и разкрасителна грешка е била решението й да отиде на спрей тен процедура.

Странните трикове за красота на холивудските икони - I-ва част

Ким Кардашиян

Дълго време риалити дивата игнорираше съветите на гримьорите и козметичките си да оформи веждите си, но когато най-накрая се реши на тази крачка, тя разбра колко заблудена е била до сега.

"Дълго време козметичката ми ме караше да ми оформи веждите, но аз постоянно й казвах: "Не, мога и сама". Когато най-накрая й позволих да го направим, разбрах каква глупачка съм била, че не съм се съгласила по-рано. Първоначално веждите ми бяха прекалено квадратни, но им придаде пленителен овал."

Риана

Певицата определя като най-големия си бюти-гаф късата си пикси подстрижка от 2013-та година.

Сара Джесика Паркър

Актрисата смята, че късото й вълнисто каре, с което чаровно обикаляше улиците на Манхатън в сериала "Сексът и градът" е най-голямата й разкрасителна грешка.

"Подстригаха косата ми заради сериала. Истината е, че резултатът беше ужасен. Нека просто го забравим и не го коментираме повече".

Странните трикове за красота на холивудските икони - II-ра част

Снимки: marieclaire.com