Автор
Woman.bg

Риана с дрехи от колекцията на Кейти Холмс

Кейти Холмс може би никога не е подозирала, че нейната модна линия Holmes & Yang някога ще бъде харесана от звезда като Риана, която залага по-скоро на провокативни, отколкото на консервативни дрехи.

При всяка една своя визия обаче Риана намира начин да вкара доза сексапил, променяйки до неузнаваемост дрехите и аксесоарите, с които е облечена.

Затова и на пръв поглед ни беше трудно да повярваме, че певицата е облечена от глава до пети с дрехи от колекцията на бившата жена на Том Круз.

Нека ви припомним, че Холмс и стилистката Jeanne Yang за първи път представиха колекция си за сезон пролет-лято 2012 в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Четете още: Пореден и много болезнен татус за Риана

Дрехите, които бяха представени много напомнят на стила на Кейти. Рокли без презрамки, тренчкоти, ризи и панталони, копринени гащеризони и якета. Цветовата палитра включва карамел, каки, синьо, червено и черно. Колекцията се вписва перфектно в стила на Holmes & Yang, който Кейти описва като "много семпъл, с много класически линии”.

Риана се появи с цялостен тоалет от колекцията на Кейти, включваща панталон с три четвърти крачоли и късо яке с цип. И двете дрехи са от велур и в пясъчни нюанси и трябва да отбележим, че този цвят много отива на 25-годишната изпълнителка.

Тъмно червило, слънчеви очила и златисти сандали бяха идеален завършек на визията й, което ни накара за малко да пропуснем черното бельo, което се показва изпод панталоните.

Четете още: Секс-шоу травмирало Риана