Автор
Woman.bg

Тя поиска предбрачен договор за пластични операции, за да се омъжи

Главни действащи лица в днешната ни статия са Лиса и Стив Хайнд, които са женени от осем години, но до брак между двамата нямаше да се стигне, ако мъжът, работещ като шофьор на автобус, не се бе съгласил да подпише предбрачен договор, в който обещава, че ще дава на възлюбената си сумата от 450 паунда на месец за солариум, перманентен грим, екстеншъни, ботокс и филъри.

Лиса, която в момента е на 30 години, и Стив, който е на 51 години, се запознават през 2007-а, когато дамата се качва в автобус, чийто шофьор е британецът. Стив харесва Лиса още от пръв поглед, кани я на среща, те запозчват интимна връзка, а само две седмици след първата им среща toj ѝ предлага брак.

Лиса приема, но само при условие, че Хайнд се съгласи да отделя нужните финанси, за да може тя да поддържа визията си такава, каквато я иска.

И мъжът го прави, в продължение на години. Лиса не работи, а той взима допълнителни смени, за да изкарва достатъчно пари, с които да покрие разкрасителните процедури на съпругата си. Като няма как да не споменем, че Лиса ходи на солариум всеки ден в продължение на девет години, но е категорична, че няма да спре и не се притеснява от рак на кожата. Тя също така разкрива, че са ѝ нужни между три и четири часа да се оправи за излизане, а ако и предстои специален повод или парти вечер навън, подготовката за излизане може да ѝ отнеме и шест.

Вижте френските Барби и Кен



Стив споделя, че, когато си е направил сметка, се оказва, че от началото на запознанството му до тази година манията на съпругата му му е струвала 20 000 паунда, като голяма част от тези пари са взети на заем от близки и все още не са върнати.

Но Лиса е непреклонна и без притеснение заявява, че няма да се откаже от скъпите процедури. "Бих умряла в името на външния си вид. Изкуственото е новото естествено. И тъй като винаги си махам грима преди сън, имам перманентни вежди, перманентна очна линия, а също и червило, защото ако посред нощ трябва да ме откарат в спешното, няма да имам време за гримиране, а трябва винаги да изглеждам перфектно."

"Защо не работя ли? Да се грижа за външния си вид е работа и то такава на 24-часов работен ден. Никога няма да работя от 9 до 5 и не вярвам, че една жена трябва да го прави. Един мъж длъжен да осигури луксозен живот на съпругата си", продължава изповедта си Лиса.

Ким Кардашиян преди пластичните операции



Всичко обаче се променя средата на тази година, когато Лиса претърпява инцидент, който я кара да се замисли за застрашителните размери, до които е стигнала манията ѝ и как тя се отразява на брака ѝ.

Лиса и Стив са на почивка в испански курорт, когато излизайки от басейна 30-годишната дама се подхлъзва, пада и разцепва устата си, която започва обилно да кърви.

Закарват Лиса в спешното, но се оказва, че лекарите не могат да зашият раната на устата ѝ, заради голямото количество филъри, с които тя е пълна. В крайна сметка Лиса е оставена с голяма отворена и болезнена рана в продължение на няколко седмици, докато, чрез поредица от интервенции, изсмучат филърите от устата ѝ.

Кортни Кокс демонстрира новото си лице

8 звезди, които признават, че са си правили пластични операции

Дамата споделя, че това преживяване изцяло е променило философията ѝ за живота и я е накарало да се замисли, че манията ѝ по пластичната хирургия вреди на тялото и здравето ѝ, а също така и на брака ѝ.

Лиса признава, че Стив е бил на края на търпението си и ако не се е случил този инцидент, който да отвори очите ѝ, бракът им със сигурност е щял да се разпадне.

Тя също така разкрива, че манията ѝ по пластичните и разкрасителни интервенции са вследствие на ниското ѝ самочувствие, защото винаги си е мислела, че не е достатъчно привлекателна и се е надявала, че по този начин ще стане.

Лиса също така признава, че винаги е била обсебена от звездите и най-вече от британската риалити дива и модел Кейти Прайс и именно в опит да прилича на нея, боядисва естествено русата си коса черна. А всеки път щом прочете, че Кейти си е направила нова пластична операция, решава, че е време и тя да се подложи на поредната разкрасителна интервенция, за да бъде по-привлекателна, по-Кейти.

Но към днешна дата Лиса е премахнала филърите от устата и се е отказала от ботокса, смело заявявайки, че не се нуждае вече от тях, защото е в мир със себе си и знае, че човек е красив, когато е щастлив, когато се приема такъв какъвто е, а не се опитва да прилича и подражава на другите.