Автор
Woman.bg

Влезте във форма със секси амазонката Зузана Лайт

„Всеки, който ти казва, че е НЕВЪЗМОЖНО да влезеш във форма с тренировка от 15 минути, каквато аз правя, е голям лъжец. А ако е професионален треньор ще е още по-жалко, защото точно той би трябвало да знае най-добре за ефекта от кратката, но интензивна тренировка.

Причината да се ядосвам е, че хора, които са скептични към моята програма обезкуражават други хора, казвайки им, че ако искат резултати трябва да са на супер стриктна диета и да отделят поне 45 минути, 5-6 пъти в седмицата за тренировки. Всъщност, всеки здрав организъм може да свали килограми и да влезе във форма със следването на програма с упражнения от по 15-20 минути (5 до 7 дни в седмицата) и следвайки някои основни хранителни навици! И всичко това се доказва вече твърде много пъти, за да бъде поставяно под съмнение.“

Започнахме с цитат на една истински боец в тяло на амазонка, позната на света като Зузана Лайт, заради възникнал наскоро спор по време на приятелско събиране, относно това колко и как трябва да се тренира, за да се влезе в супер форма.

Вече ви запознахме с родната любимка на почитателите на тренирането вкъщи – Руми Илиева. От нея най-добре разбрахме колко лесно и ефективно е спортуването вън от фитнес и аеробните зали – спестява време, пари, неудобства от всякакъв друг вид и извайва мечтана фигура също толкова успешно и здравословно, колкото и познатите досега методи.

Четете още: Руми Илиева разказва за спорта, здравето и насладата от живота

Но Зузана Лайт (или Зузка, както на галено я наричат близки и фенове) е голямата звезда на влог манията, свързана с набиращия мощ домашен фитнес. Фитнес влогърите никнат като гъбки, идват от различни страни и сфери на живота, но онова което ги обединява е любовта към спорта и желанието да споделят уменията със света.

Едно e името обаче, което напълно ще окупира резултатите ви в Youtube ако потърсите думата “fitness” и това е името – Zuzana!

Четете още: Режимът на Кандис Суонпол

Зузана съблазнява зрителите си с културата си на здравословен живот и сериозните ежедневни тренировки по необикновен начин. Нейното магнетично и секси излъчване несъмнено я прави любимка и слабост на хиляди хора по света, но винаги се намира някой заядливко, която да напомни на аудиторията миналото ѝ на порно актриса и модел. За този период от живота си родената в Чехия и израснала в Прага Зузана говори открито и непрекъснато се стреми да даде живота си преди години като лош пример за това как едно младо момиче без пари и амбиции може да се повлече по пътя на пороците и унижението.

Зузана Майорова се ражда през 1982 година и е зодия Телец. През 2008 г., тя променя псевдонима си от света на индустрията за възрастни от Зузана Спиърс на Зузана Лайт и публикува в Youtube първите си видео клипове, на които тренира в оскъдна, предизвикателно прилепнала екипировка. Окуражена от бързо нарастващата популярност на своите клипове, изкусителката в анцунг прозорливо решава, че това е ниша, в която може да реализира себе си, за да разшири своята популярност.

Четете още: Сваляй целулита, обличай късите панталонки

Насърчена от съпруга си Фредерик тя започва да качва редовно своите тренировки в Youtube. За кратко време тренировъчните клипове на Зузана стават истински хит в онлайн гиганта за видео споделяне, което дава основание на нея и приятеля и да създадат видео блогът bodyrock.tv (който и до ден днешен се актуализира редовно с тренировките и съветите на разрастващия се екип на блога, в който обаче Зузана вече не взима участие, заради раздялата си с бившия си вече съпруг Фредерик, който превръща новата си приятелка в лице на bodyrock.tv).

Зузана претърпява известен срив в личния си живот и кариерата си, но подкрепена от многото си почитатели, които не спират да я молят да направи нов блог, тя се решава да създаде превърналия вече се малка фитнес империя канал Zuzka Light.

В официалните си видео канал, блог, Facebook и Twitter профили тя почти ежедневно публикува нови тренировки, кулинарни съвети за диетично хранене и съвети, свързани с отслабване, трениране и мотивация. Нарича своите зрители Warriors (воини) и заедно с тях за втори път в живота си съумява да превърне хобито си в мисия и бизнес.

Четете още: Две рецепти от личния архив на Миранда Кер

Концепция на изкусителката в анцунг е гениално проста в равни дози тя съчетава уменията си да излъчва сексапил (придобити от годините работа в бранша), истински смазваща домашна тренировка и редовна актуализация на своите упражнения, така че те никога да не омръзват. Тренировките на Зузана са сравнително кратки, но за сметка на това ежедневни, като рядко някоя от тях надминава 20 минути. Интензитета обаче е направо смазващ. Самата тя споделя за себе си, че не е от хората, които обичат да седят с часове във фитнеса, нито пък смята, че е необходимо.

Готови ли сте, Warriors?!