Кели Озбърн сподели каква е тайната й за отслабване, след като журналисти, дизайнери, почитатели и зложелатели не спряха да обсъждат новата фигура, която тя демостративно разхожда по ревютата на Седмица на модата в Ню Йорк.

И така, тайната е: половин ябълка преди лягане.

23-годишната дъщеря на рокера Ози Озбърн помни времената, когато приличаше на нацупено буренце, злоупотребяваше с наркотиците и медиите не спираха да й се подиграват.

Откакто е със сегашния си приятел, моделът Люк Уорал, Кели се откъсна от порочното си минало и започна да раздава здравословни съвети на близки и непознати в Twitter страницата си.

„Трикът, който научих, е да хапвам по нещо мъничко преди лягане, само че не трябва да съдържа въглехидрати и захар, за да може метаболизмът да продължи да работи и през нощта.

Казват, че никога не трябва да ядеш преди лягане, но аз се убедих, че малък десерт като половин ябълка и или нещо подобно може наистина да помогне в отслабването”, споделя госпожица Озбърн.

Цялата здравословна промяна започна след участието й в риалити шоуто „Dancing with the Stars”, където освен със сериозни ежедневни тренировки, на Кели й се наложи да свикне и с тотално различен режим на живот.

Очевидно е било за добро!

И освен към здравословния начин на хранене, който изключва всякакви полуфабрикати, мазни чипсове и блъскани със захар десертчета, Кели почти се е пристрастила към пилатес:

„Пилатес е нещо невероятно. Стойката ми е толкова по-правилна и дори започвам да извайвам мускули на коремчето. Изключително е!”.

Разбрахме, Кели. Всичко, от което се нуждае една отслабваща дама, са половин ябълка преди лягане, ограничаване на вредните храни и пилатес.

Е, който ще се готви за пролетта, може да пробва. А ето го и сегашния резултат – новата фигура на Кели Озбърн.