Автор
Woman.bg

Внимание. Черни точки в он-лайн запознанствата

Запознанствата в интернет са нещо напълно обичайно в днешно време, точно както и виртуалните раздели.

Но и сред он-лайн профилите има такива, които не си струват вниманието и интереса.

Виж кои са 5-те типа, които е по-добре да избягвате:

Профилът му е твърде „постен”

Посещаваш сайтове за запознанства и социални мрежи, за да се запознаеш с някой. Нормално е в собственото си представяне да включваш разнообразна информация и дори фрази, които да те отличават от останалите хиляди абонати.

Но когато попаднеш на човек, в чийто профил намираш оскъдна информация за него и интересите му, това обикновено е знак, че той може да не приема виртуалните запознанства насериозно... или поне не очаква те да се превърнат в нещо подобно.

Профилът му е осеян с правописни грешки

Както отбелязахме вече, всеки се стреми профилът му да изпъква... в положителния смисъл на думата.

Ако в нечие представяне има правописни грешки, това показва, че този мъж не си е направил труда дори да провери текста, преди да го прибави към профила си.

А може също да е знак, че това е едно голямо неграмотно хлапе.

И в двата случая е по-добре да избягваш този тип – отношението му към теб може да е също толкова немарливо, а и се нуждаеш от възрастен парньор, не от пораснало дете, нали?

Той не е сам на снимките

Сигурни сме, че си се сблъсквала с това: попадаш на интересен профил, но на снимката виждаш господин Подходящия .......с тайфа от негови приятелчета.

И тук ти се налага да влезеш в ролята на врачка и да разгадаеш кой от всичките пет пича, сред които има секси екземпляри, но и такива, които не са ти по вкуса, е „твоя човек”.

Друг неприемлив профил е със снимка, на която мъж е прегърнал жена. Фактът, че не знаеш дали му е сестра, бивша или просто някоя случайна (но надарена) бройка, те изкушава да преминеш на следващия, колкото се може по-скоро. И това е нормално.

Профил без снимка

Да, знаеш причините защо някои избягват да слагат снимки на профила си (една от тях е анонимността), но има и основания профилите със снимки да привличат повече абонати: всеки иска да знае как изглежда човекът, с който може да установи потенциален контакт.

Това, че някой не се е идентифицирал, не означава задължително, че не е привлекателен, но може да означава, че мисли за себе си по този начин.

А такава липса на самочувствие рядко е плюс. И освен това, красотата е в очите на гледащия.

Профилът му съдържа скрити мръсни намеци или съвсем директни такива

Хората влизат в сайтове за запознанства поради различни причини – от желание за сериозна връзка до бурна афера за една нощ.

Ако търсиш нещо повече от еднократен секс, избягвай заглавия, в които мъжът отсреща се хвали със сексуалните си умения или с изключителните си природни дадености.

Трябва да имаш и едно на ум, ако в профила пише, че иска „мацка със супер тяло” или „секс-богиня” - става ти ясно какво можеш да получиш от този непознат.