С помощта на тази диета ще отслабвате с около 4-5 кг. седмично.

През тези седем дни ще трябва да се храните основно с плодове и зеленчуци. Но не преяждайте с тях – 1.5-2 кг. на ден са напълно достатъчни.

Изберете плодове, подходящи за вашия тип кожа. За суха кожа полезни са узрелите, сладки и червени плодове, а за мазна – зелените, кисели и лепкави плодове. За нормална и смесена кожа са подходящи всякакви плодове.

За да засилите ефекта, всяка вечер си взимайте топла вана, и то без да бездействате във водата! Дори и лекият самомасаж може да направи чудеса, достатъчни ще са и 15 минути.

Веднъж на всеки два дни (2-3 пъти седмично) е добре да си правите маски с мая на лицето, шията и деколтето. Разтворете прясна мая в топло мляко или вода, нанесете сместа на кожата и оставете за 10-15 минути. После измийте с топла вода.



Примерно меню за един ден:

На закуска изпийте чаша неподсладен чай или кафе и изяжте 40 гр. сирене. Обядът ви трябва да се състои от твърдо сварено яйце, 120 гр. месо, изпечено без мазнина и 20 гр. сирене. Следобедната закуска включва само неподсладен чай или кафе, а вечерята – 120 гр. месо и прясна зеленчукова салата, подправена със зехтин или олио.