Независимо кой сезон сме, неприятно е коремчето да ви стърчи напред или пък дънките да го прерязват. Мислили сте си за плоско коремче и то без много усилия?

Имате нужда от отслабване и искате това да стане бързо и приятно. Вашето отслабване се нуждае от програма за плосък корем, с която можете спокойно да обличате каквото пожелаете, без да се притеснявате.

1. Легнете по корем, облегнете се на лакти, перпендикулярно на раменете. Стъпете на пръсти. Приберете стомаха, тялото е в права линия. Вдигнете единия крак леко нагоре и задръжте около 30 секунди. Сменете краката и също задръжте за 30 секунди. За страхотен корем е много важна и здравословната диета.

За да постигнете отслабване, трябва да бъдете дисциплинирани и максимално мотивирани.



2. Легнете по гръб, сложете ръце зад тила и започнете да карате колело във въздуха, като същевременно извивате горната част на тялото първо на едната, после на другата страна. Направете 10 повторения.

Комбинирането на различни видове упражнения за всички мускулни групи ще направи вашето отслабване по-лесно.



3. От позиция на четири крака, сложете хавлиена кърпа под пръстите на краката и стъпете на нея. Подпрете се на ръцете си. (Правете това на гладка повърхност, за да може кърпата да се плъзга). Приплъзнете крака напред, после назад. Опитайте се да стигнете с колене до бедрата си. Направете 10 повторения.