Колкото и да се стремим да сме като знаменитостите, които си имат в повечето случаи личен треньор когато искат да свалят някой друг килограм, толкова е и нереално за повечето от нас да си позволят такъв лукс.

Затова трябва да създадем свои, по-обикновени начини за отслабване.

Ето и няколко съвета, които ще ви помогнат да свалите излишните килограми:

Тренирайте сутрин

Така започвате деня добре тонизирани и освежени. Сутрешните тренировки повишават метаболизма и ни зареждат с повече енергия.

Поставете си цел

Участвайте с спортни мероприятия. Така ще имате цел, за която да тренирате. Има достатъчно спортни събития, които пробуждайки спортния ви дух, ви помагат при отслабване.

Тренирайте като знаменитост

Представете си, че сте голяма филмова звезда и се подготвяте за голяма роля във филм.



Вкарайте чувство за хумор

Хванете „любовните си дръжки” и се направете, че те говорят: „Ако не спреш да ядеш и не започнеш да тренираш редовни, ще станем още по-големи…!”

Просто започнете

Обикновено всяко начало е трудно. Започнете тренировката и ще видите, че след 10 минути ще ви се прииска да тренирате още 50.

Тренирайте на музика

Намерете любимите си песни и ги сложете на плейъра си, така ще повдигнете настроението си и ще бъдете още по-мотивирани за отслабване.

Вдъхновете се от любимите звезди

Когато тренирате и загубите мотивировката си, помислете за любимата си звезда и колко добре изглежда. Определено има ефект при отслабване.