Някои звезди са доволни да тренират вкъщи. Ако и вие искате да разберете как да приложите техните трикове, за да направите тренировките си по-ефективни, хвърлете един поглед върху тези идеи.

Изберете най-добрите уреди и си осигурете подходящи условия за идеалната тренировка като следвате съветите на звездни треньори.

Подходящите уреди и добре-очертан план за действие ще ви помогнат да смъкнете килограми и да сте във форма. Тези, които са вдъхновени от безупречния силует на някои звезди с нетърпение искат да разберат техните тайни за повишаване ефективността на тренировките. Пък и да се тренира вкъщи изобщо не е лоша идея за тези, които се срамуват да тренират във фитнес с други хора.

Тези идеи ще ви мотивират и ви гарантират успех. Чрез тези съвети на звездните треньори, не само звездите ще се радват на изваяни фигури и стегнати мускули. Правете упражненията всяка седмица, или дори всеки ден да видите резултати.

Скачане на въже


Няма нужда да прекарвате часове във фитнеса, за да водите здравословен и динамичен живот. Вместо това, защо не направите свой собствен план за тренировка който да включва всички конкретни и забавни упражнения които ви се струват интересни. Знаменитостите постъпват по същия начин, когато искат да запазят в тайна как се преобразяват толкова стилно. Едно от любимите занимания на звездите, което е горещо препоръчвано и от професионалистите е скачане на въже. Сред звездните му фенове са Кейти Пери и Кейт Хъдсън, които скачат на въже, за да поддържат слаби осанки. Изберете енергична музика и скачайте на въже поне 3 пъти седмично.



Фитнес топка

Използвайте фитнес топка да оформите ръцете и корема и експериментирайте с безкрайните й възможности. Най-добре се допитайте до професионален тренъор за вариантите чрез които да я включите в тренировките си. Този уред е не само достъпен за всеки, но и може да се ползва от деца и бременни жени. Хайди Клум, Пенелопе Круз и Деми Мур са доволни от резултатите постигнати чрез фитнес топката.



Гирички

Вдигането на тежести също трябва да играе специална роля в тренировките. Всъщност, кардио упражнения са тези, които усъвършенстват формите, а чрез вдигане на тежести мускулите се стягат и извайват. За тези упражнения са нужни гирички. Гиричките присъстват в домашните фитнеси на всички знаменитости. Включете такива упражнения в тренировките си и, за максимален ефект, следете пулса си докато ги правите. Сред запалените по вдигане да тежести са Джулия Робъртс и Дженифър Хъдсън.



Piloxing-ръкавици

Една от последните фитнес тенденции пилоксинг, което е кръстоска между пилатес и бокс. Този иновационен план за трениране поддържа звездите във върховна форма. Освен по време на тренировки, тези стилни ръкавици могат да се носят по време на други кардио упражнения като джогинг или скачане на въже. Дори и домакинска работа може да се върши докато се носят ръкавиците. Сред феновете на този метод са Хилари Дъф, Ашли Тиздейл и Алексис Блейдел.



ValSlides

Един от най-революционните и, в същото време, лесни за употреба уреди изобретен от модерната фитнес индустрия се нарича ValSlides. Благодарение на удобният им размер и практична форма, тези уреди могат да се носят в дамска чанта. Дженифър Гарнър, Кейт Бекинсейл и Джесика Бийл стягат мускули и извайват женствени форми с помоща на тези невероятни уреди. Ползвайте ги със самочувствие и изгледайте упражненията показани в някое фитнес видио за повече идей.