Автор
Woman.bg

Дейвид Бекъм се маскира като продавач, за да продаде парфюма си

Много хора мислят, че Дейвид Бекъм би направил всичко, за да продаде новия си парфюм.

Едва ли обаче някой си е представял, че ще се облече като работник в супермаркет и ще примамва хората като ги пръска с него.

Суперзвездата на Ел Ей Галакси облече униформа и се дегизира с бейзболна шапка и големи очила, за да остане неузнаваем. Всичко това се случи като част от скеч в популярното ток-шоу на Елън Дедженерис, съобщават от Sportal.bg

Харизматичният бивш капитан на националния отбор на Англия изглеждаше повече от необичайно с новия си имидж, а с високия си глас привличaнео на клиентите ставаше още по-трудно. Водещата Елън даваше инструкции на Дейвид за това какво да говори и прави, благодарение на слушалките, които Бекъм бе скрил под шапката си.

Футболистът се представя като Рики, работник в супермаркета от Австралия, който има за задача да продава новия парфюм на Дейвид Бекъм. За да е още по-смешно и необичайно, Спайс-бой си пръска от аромата по крака и кара клиентките да го подушат от там. "Чакайте да си пръсна на крака, миризмата се усеща много по-добре от там, заяви Дейвид. - Усещате ли какъв прекрасен селски аромат". Звездата твърди, че е от Австралия, но една клиентка му казва, че звучи като англичанин. Бекъм дори започва да вика като тексасец, въпреки че предварително признава, че не го бива много в това. Когато една дама му казва, че й прилича на Дейвид Бекъм, той споделя: "Иска ми се да беше така" и продължава да отрича, че е той: "Аз не съм Дейвид Бекъм! Спрете да разпространявате слухове!"

След като изглежда няма да постигне никакъв успех с промотирането на парфюма, Дейвид започва да пее на една жена класическата песен на Крис де Бърг "Lady in red" (Дамата в червено). Когато и това не дава резултат, бившият полузащитник на Реал (Мадрид) се провиква: "Ако миришете, елате да си купите парфюм!". Дори започва да припява, все едно е на стадиона. А когато най-накрая няколко младежи се приближават към него, за да усетят миризмата на аромата, той ги пръска с него в лицата.

Дейвид толкова се отчайва, че никой не иска да си купи от парфюма, че дори подшушва на един младеж, че кутийката е малка и може да си я сложи в джоба без никой да го види. Въпреки протестите на момчето, "Рики" се опитва да му го пъхне в панталоните. Тогава водещата решава, че е време да му покаже червен картон и му нарежда да си махне очилата и да изкрещи името на шоуто, в което участва.