Автор
Woman.bg

Аманда Сейфрид в биографичен филм за порнозвезда

Актрисата Аманда Сейфрид ще изиграе главната роля в предстоящ биографичен филм за порнозвездата Линда Ловлейс. Снимките на лентата ще започнат през януари, въпреки че все още не са избрани актьори за някои от най-забележителните роли.

"Lovelace" ще разказва историята на звездата от филми за възрастни, известна най-вече с участието си в "Дълбоката глътка" от 1972 г., с който порноиндустрията злоупотребява по волята на съпруга й Чък Трейнор. Според слуховете Джеймс Франко може да изиграе ролята на вулгарния режисьор на порнофилми.

Лентата се основава на книгата "Истинската Линда Ловлейс" на Ерик Данвил и ще бъде продуциран от Роб Епстейн и Джеф Фрайдман.

Първоначално главната роля била предложена на Кейт Хъдсън, но тя отказала, защото в момента се занимава с отглеждането на новородения си син от годеника си Мат Белами, пише БГНЕС.

Сейфрид имаше роля в телевизионния сериал "Вероника Марс" между 2004 и 2006 г., но зрителите я познават най-вече с последните й роли в "Мамма Мия!", "Скъпи Джон" и "Червената шапчица".