Истината е, че на нас жените не ни се налага да се стараем особено, за да привлечем един мъж.

Имаме си вродени качества, които мъжете намират за интересни и привлекателни. Но пък има и някои неща, които буквално отвращават мъжа и за които е добре да сме особено предпазливи.

Да, и мъжете могат да се отвратят от някои наши качества, точно както и ние го правим.

Ако искате да научите какво не трябва да правим пред този, когото харесваме или искаме да спечелим, ето списък с десетте най-отвращаващи мъжете неща според Psychology Today.

1. Необръснатото тяло и непочистеното лице

Мъжете обичат, когато докосват една жена, тя да бъде гладка като коприна, елегантна, красива и... чиста. Разбира се, можем да направим изключение с няколко незабележими косъмчета по краката, но прекаленото видимо дори за Него окосмяване по тялото и лицето ще го отврати и отблъсне.

2. Твърде многото грим

Гримът може да се ползва, за да подчертае външния ни вид, но не и за рисуване на нова картина върху лицето ни. Мъжете винаги предпочитат жени с малко грим, защото прекаляването с багрите кара жената да изглежда нуждаеща се, търсеща внимание или дори евтина.

Затова, ако ползваме грим, добре е да е в рамките на разумните граници. Или както гласи златното правило: Да подчертава, а не да прикрива.

3. Пияната жена

Нито един мъж няма да се впечатли от жена, която е толкова пияна, че не знае къде се намира, държи се непристойно или още по-лошо - повръща. Но нещата са в мярката - леко подпийналата жена, която става любвеобилна след 1-2 чашки може, и най-вероятно ще е, дори по-привлекателна. Но ако прекали, може само да е отблъскваща, пишат от zdrava.bg

4. Псуването

Това може да е напълно нормално в кръга от най-близките ни приятели, но, когато става дума за среща с мъж, е добре да запазим цветущите изрази за себе си. Мъжете може и да са свикнали да ругаят и псуват, но не го одобряват, когато идва от устата на жена, особено такава, към която проявяват интерес.

Затова е добре да избягваме вулгарния език. Освен, разбира се, ако всъщност не искаме да отвратим и отблъснем мъжа, с когото имаме среща.

5. Телесната миризма

Точно както жените, и мъжете не понасят неприятната телесна миризма. Мъжът иска жената да мирише хубаво, свежо и меко. Затова е най-добре да използваме парфюм с мек сладък аромат. Атрактивният аромат ще ни помогне да привлечем мъжа, когото сме харесали.