Те винаги изглеждат блестящо. Кожата им е гладка, тенът - перфектен, устните - изкусителни. Да, природата е била щедра към повечето популярни звезди, но и те имат заслуга за добрия си външен вид.

Безупречният вид на звездите не се дължи само на перфектно подбрания и нанесен грим. Той е само черешката на тортата.

Внимателната грижа за кожата е процес, след който всяка дама обира плодовете на красотата си.

Подхранващи лосиони, хидратиращи кремове, скрабове, маски, вазелини... Всяка звездна красавица си има свой любим и незаменим козметичен продукт.

Използване на продукти за тен...

Известните винаги успяват да изглеждат все едно току-що връщащи се от плажа с прекрасна и леко загоряла от слънцето кожа независимо от сезона. Освен това, тези продукти са създадени да подобряват кожата ви, освен за изкуствен тен.

Шерил Коул

Дженифър Анистън

Деми Мур

... или пълният отказ от тен

Главна причина за образуването на бръчки е слънцето. Затова звездите нанасят върху лицето и шията си козметика с SPF фактор 365 дни в годината – и в жега, и в студ. Лейди Гага, Мадона и Никол Кидман са известни с това, че се пазят като опарени от слънцето.

Лейди Гага

Мадона

Никол Кидман



Овлажняващ крем

Една от най-важните стъпки за постигане на красива кожа е овлажняването. Хидратиращите лосиони и кремове са продуктите, който набавят на кожата ни нужното количество влажност и предпазват кожата от вредното влияние на околната среда. Най-добрите продукти, разбира се са със съдържание на естествени екстракти.

Лейтън Мийстър

Жизел Бюндхен

Риана

Очаквайте продължение.