Автор
Woman.bg

Моника Белучи не съжалява, че е родила децата си късно

Италианската кино звезда Моника Белучи е щастлива, че е чакала почти до 40-та си година, за да стане майка.

Актрисата беше на 39 години, когато роди първото си дете Дева и на 45 години, когато стана майка на Леони и твърди, че избрала да бъде възрастна майка, защото не била готова за промяна в живота си до онзи момент.

"Преди това не бях готова да стана майка. Не бях готова за нещо толкова голямо, нещо, което щеше да промени живота ми завинаги. Смятам, че причината за това е, че съм единствено дете в семейството. По някакъв начин се чувствах дете, бях прекалено голяма егоистка. Когато родих първото си дете, си помислих, че ще имам следващото много бързо, защото знаех, че не ми остава много време. В крайна сметка кърмих възможно най-дълго време и исках да имам време само за дъщеря си, за да съм уверена и да я опозная преди да забременея с второто си дете. Бях късметлийка, че забременях на 44 г. Не беше необходимо да опитваме дълго време, получи се естествено", споделя актрисата пред сп. "YOU".

47-годишната Белучи и съпругът й Венсан Касел са заедно от 17 години и тя казва, че връзката им се е променила след появата на децата, припомни БГНЕС.

"Никога не мога да знам какво ще се случи. Разбира се, бих била много щастлива, ако сме заедно завинаги. Но не зная. Човек никога не знае. Не бива да приемаме нещата за даденост, особено във връзките. Но ние имаме нашите деца и любовта към тях означава, че тази любов е завинаги. Надявам се връзката ни да е вечна, но аз я изживявам ден за ден. Връзката ми с Венсан се промени след появата на децата. Бяхме двойка близо десет години, това е дълго време, така че, разбира се, всичко се промени, но за добро", сподели Моника.