Честно да си признаем не ни остава много свободно време да се ровим из интернет пространството. Но попаднем ли на снимки, които крещят „Вземи ме!!!”, няма начин да не си ги запазим в една отделна, специална папка и дойде ли ден като днешният, да ви представим цветната и вдъхновяваща колекция!

Модни тенденции може да откриете във всяко едно списание, във всеки един моден сайт или там, където стилът е най-истински и суров – именно на улицата.

Стрийт стилът и небрежната елегантност доминират това лято. Няма правила, за сметка на това има много свобода!

Позволено е всичко, стига то да отива на своята притежателка и да се вписва в нейното ежедневие. Ще видите по-долу жени, „потопени” изцяло в цвят и асиметрия, такива, които не могат без 15-сантиметровите си токчета, но залагат на удобни дрехи и дами, облечени от глава до пети в елегантни и изискани творения на известни и не чак толкова известни модни дизайнери.

Модата властва в нашите глави, но време е да я допуснем и в нашите сърца, където правило номер едно е, че няма правило. Важното е, да се чувствате добре в собствената си кожа и в изборът на тоалет за деня.

Ако държите на по-семпъл тоалет, то може да се фокусирате изцяло върху аксесоарите и по-конкретно върху онези от тях, които имат силата изцяло да преобразяват визията на една жена. Заложете на ярки, свежи и забележими обувки, нетрадиционни чанти или фънки бижута.

Бъдето по-артистични и отворени към нестандартното, като го пречупите през вашия поглед.