Куп знаменитости присъстваха на наградите АЛМА за латиноамерикански изпълнители в Пасадина.

В името на наградите е заложено съкращението Медийно латиноамериканско изкуство, а думата alma на испански означава душа.

На официалната церемония по връчване на наградите присъства и модната дизайнерка и тв звезда Никол Ричи.

Тя се появи не с един, а с два тоалета… и то тотално различни един от друг, което е доказателство за нейното желание да експериментира с модата, рискувайки неодобрение от модни критици и дизайнери, доказали се от много години.

Първата визия на сладката Никол представляваше нежен микс от боди в телесен цвят с изрязано деколте и пола с висока талия от румънската дизайнерка Maria Lucia Hohan,

Дамската чанта и обувките са от собствената й модна марка „House of Harlow”.

Лек грим и красиви бижута допълваха нежната й визия.

Втората визия на чаровната и талантлива Никол, бе разкошна рокля, напомняща ни готик стила и правеща я „страшно”… стилна, елегантна и изискана. Напоследък все по-често се тиражира този стил и бавно се налага, особено сред младите.

Драматичната дреха, която едва прикриваше гърдите на 30-годишната звезда, бе от есенната колекция на Mathieu Mirano.

Ниският кок придаваше чудесна класическа нотка на визията ѝ. Тя бе комбинирала роклята с аксесоари от собствената си модна марка „House of Harlow”.

Очите, изцяло потопени в този от нас обичан „опушен грим”. За да се балансира опушеният грим с цялостното излъчване на Никол, върху устните си е нанесла светъл молив в нюанс бежово. Така той пази по-голяма трайност на червилото й и все пак очите са достатъчен акцент.

Никол Ричи се представи в целия си блясък, но коя от двете визии ви допада повече?

Гласувайте в нашата анкета по-долу за визия номер 1 или визия номер 2!