Френската кино звезда и топ модел Летисия Каста се довери на маестро Лагерфелд, който се изявява като фотограф за една уникална фотосесия за списание „V”.

Летисия обаче не е единствената красавица на снимките. Компания й прави бялата писана на Карл Лагерфелд Choupette. Той определено знае как да борави с акцентите и цялостната композиция на една снимка.

Трябва да си признаем, че Айфеловата кула в Париж никога не е била по-незабележима и безинтересна, както когато пред нея се перчат две толкова секси мадами.

Летисия показва перфектно тяло, облечено в дрехи и аксесоари на Chanel, Blumarine, Manolo Blahnik, Jil Sander, Alexi Bittar, Dior, Eres, Nicholas Kirkwood, Louis Vuitton, Giuseppe Zanotti, Versace, Bottega Veneta, Givenchy By Riccardo Tisci, Burberry Prosum, Giorgio Armani и Patricia Field.

Нека бъдем честни – френската грация ни спира дъха! От очите и устните, до краката и позите, които така професионално заема – всичко е изпипано до последния детайл, без излишна арогантност или безразличие. Несъмнено тя е една от най-красивите жени на планетата.

Насладете се на черно-белите фотоси: