Автор
Woman.bg

Най-популярната пластична операция е на брадичката

Популярността на гръдните импланти и поставянето на силикон в устните се срина през последните месеци, тъй като знаменитостите вече предпочитат да си имплантират нови брадички.

Според експерти в областта на пластичната хирургия малката брадичка прави представителките на слабия пол да изглеждат доста по-възрастни, отколкото в действителност са. За да подобрят още повече формата на лицето си, някои слагат импланти за извайване на скули.

Според списъка с най-търсени хирургични промени са брадичките (71%), следвани от устните (49%) и бузите (47%). Уголемяването на гърдите губи популярност с едва 43%.

Ето и малко информация за процедурата по извайване на красива брадичка:

Процедурата представлява поставяне на силиконов имплант в малък разрез в областта на брадичката. Така се внася допълнителен обем и форма на брадичката, хармония и баланс в чертите.

Продължителността на процедурата трае около 20-30 минути, като в зависимост от показанията и желанието на пациента се извършва с локална или обща анестезия.

След това пациентът може да се прибере у дома или да остане за медицинско наблюдение в клиниката.

Времето за възстановяване е сравнително кратко. Няма болка след интервенцията, а по-скоро лек дискомфорт, който продължава 2-3 дни.

Синини се появяват рядко и изчезват до 5 дни. Но отток има и той е видим в продължение на 3-6 седмици. Усеща се изтръпналост на тъканите в съседство с брадичката за 6 или повече седмици.

Махането на конците и свалянето на превръзката се извършва около десетия ден след процедурата.

Можете да се върнете към ежедневните си ангажименти работа съвсем спокойно седмица след операцията. А физически натоварвания и практикуване на спорт си позволете чак месец и половина след процедурата.

Ще видите крайния резултат и своята нова, красива брадичка след около 4-5 месеца.

Цената на подобен тип хирургическа процедура е около 2000 – 2500 лева.

Любителска класация нарежда Анджелина Джоли, Кийра Найтли, Кристина Хендрикс, и Холи Бери като дами с най-красиви брадички в киното.