Чували ли сте за онова омагьосано място, наречено Омая? Място сякаш излязло от приказките , но всъщност намиращо се тук у нас, в България. Само на 19 км от Гоце Делчев ще намерите едно от най-странните места у нас.

Омая се намира в село Гайтаниново, което е сгушено в планински район. Разположено е на топлите югоизточните склонове на Южен Пирин в историко-географската област Мървашко.

Нетрадиционното ваканционно селище се е разпростряло на територия от цели 500 декара, има 2 езера, басейн и 7 къщи. Всяка една

от тези къщи е напълно уникална и няма аналог с другите.
Сътворени са от камък, глина и дърво, но преди да си помислите, че условията в тях са първобитни ще ви зарадваме, че те предлагат всички удобства на съвремието, граничещи с лукса.

Екоселището има и собствен ресторант, където можете да хапнете вкусотии от местни продукти, които собствениците купуват от близките планински села. Можете да сте сигурни, че там всичко идва от природата. Млякото е домашно, а сладкото от гората.Запалените по риболова, ще намерят няколкото водоема, които са зарибени. Дори да не сте голям рибар, ще имате шанса да закачите на въдицата си пъстърва, сом или щука.

В нощувката е включена закуска, тенис маси, федeрбал, ползване на лодки, колела и спортен риболов, въобще забавление при всяко положение.

Спечелете почивка в Омая от играта на приятелите ни от Hitro.bg. Играйте тук: https://www.facebook.com/hitro.bg/app_143103275748075