Автор
Woman.bg

Жените предпочитат домашния любимец пред партньора си

Десет процента от британските жени предпочитат домашния любимец пред партньора си, установи британско изследване, цитирано от в. "Дейли мейл".

Проучването обхванало 2000 пълнолетни британки и било поръчано от благотворителния фонд за подпомагане на животните "Брук".

Повечето от половината от анкетираните търсели утеха при домашния любимец след скандал с половинката си. Тридесет и девет на сто от тях търсели вниманието на отглежданата от тях животинка, когато не го получавали от партньора. Така че не е изненадващо, че 81 на сто от запитаните отговорили положително на въпроса дали смятат домашния си любимец за пълноправен член на семейството.

Една трета от участничките в анкетата доверили, че изпитвали еднаква обич към половинката си и към своето куче или котка. Четиринадест на сто от британките възнамерявали да си направят татуировка на името на домашния любимец върху своето тяло. Тридесет и осем на сто от запитаните дами изразили готовност да се впуснат в люти бракоразводни битки, ако не им бъдат присъдени животните, които са гледали заедно с половинките си.

Една трета от анкетираните заявили, че позволявали на своето четириного да спи върху леглото им, а 17 на сто - под завивките в кревата. Източник: БТА

Четете още: Домашен любимец според зодията