Вчера в Лос Анджелис се състоя вип представянето на колекцията на Balmain x H&M, което събра цял куп знаменитости не само от модния бранш, но и такива от света на музиката и киното.

Въпреки че въпросната вечер червеният килим буквално бе препълнен от знаменитости, апаратите на всички фотографи бяха насочени главно към две звезди, а именно пленителното дуо майка и дъщеря Синди Крауфорд и Каиа Гербер – така изящни в приликата по между си и в съвършенството на своите осанки.

Каиа, облечена в ефектна мини рокля от въпросната колекция, доказа, че с всеки изминал ден все повече заприличва на занменитата си майка, която пък блестеше на събитието в тъмен ансамбъл от дрехи и аксесоари също резултат от колаборацията между Balmain и H&M.

Звезди, които изглеждат точно като майките си

Съвсем естествено огромната визуална прилика между Каиа и Синди не остана незабелязана от страна на модни дизайнери и главни редактори. Впечатлени от визуалното съвършенство, което Каиа е взела от майка си, или както преди време се изрази Донатела Версаче от "онази изключителност в излъчването, което Каиа е взела от Синди", модните диктатори отвориха света на модата за Гербер, още когато тя бе на 10-годишна възраст.

Тогава тя участва в рекламната кампания за детската линия на Versace, а към днешна дата - едва на 13 години, тя вече е снимала фотосесия за италианския Vogue, а от скоро сключи договор и с известната агенцията за модели IMG Models, от която започна световноизвестната моделка и ТВ водещ Тайра Бенкс.

И въпреки че наскоро Сидни призна, че ѝ се иска кариерата на дъщеря ѝ да се развива с по-бавни темпове, за да може тя да се наслади на детството си, Крауфорд несъмнено е горда от успехите на наследничката, което се доказва и от неин пост в социалната мрежа. Синди качи в страницата си във фейсбук кадър от фотосесия на Каиа и написа: "По-добре да си пазя гърба..."

А ние бихме допълнили, че това важи и за настоящите модели - Кара Делевин, Кендъл Дженър и Джиджи Хадид е по-добре да имат едно на ум, защото по всичко изглежда, че на хоризонта се задава нов супер модел.

Като две капки вода