Автор
Woman.bg

8 странни неща, които мъжете смятат за секси

Красотата е в очите на гледащия...Преди да си помислите, че това са поредните банални щуротии, в които не вярвате, спрете за момент и прочетете следващите редове. Сигурно и вие имате бенка на върха на носа, която мразите или щръкнали уши, заради които не можете да ходите с вързана коса. Това може силно да ви притеснява, но за срещуположния пол да бъде невъобразимо секси.

Вижте 10 странни неща, които направо подлудяват мъжете:

1. Отегчен поглед

Някои мъже наистина не могат да устоят на по-пиперливи дами, които реагират отрицателно на всяка тяхна реплика. На моменти те гледат отегчено, а представителите на силния пол направо имат усещането, че ги мразят. Но както знаем, от любовта до омразата има само една крачка и понякога напрежението в това разстояние действа възбуждащо за мъжете.

2. Лоши танцьорки

Повечето жени смятат, че танцуват като богини, но не могат да бъдат по-далеч от истината. Старанието и страстта, с която извършват своите некоординирани движения, обаче, привлича погледите и сърцата на всички мъже.

3. Уморени очи

Сещате се, онзи тип очи, на които ъгълчетата падат леко надолу. Актрисата Ан Хатауей има такива големи тъжни очи и се радва на завидно мъжко обожание.4. Дрезгав глас

Плътен и дълбок женски глас ... Дали има мъж, който да не го намира за безкрайно възбуждащ и секси?

5. Заострени кучешки зъби

Сигурни сме, че това им напомня неотразимата Кейт Бекинсейл във филма „Подземен свят“ и не могат да устоят на жени с подобни "вампирски" зъбки.

Четете още: Защо не ви покани на втора среща?

6. Специфичен нос

Може би ще ви изненадаме, но не всички мъже си падат по малки заострени нослета, дело на модерната ринопластика. Дори и леко гърбав, един нормален до средно голям нос създава аристократична романтика и събужда у мъжете нечисти помисли.7. Разрошени коси

Да, мъжете рядко биха се възбудили от идеално сресана коса. Буйните къдрици или просто една небрежна прическа действа като истински афродизиак за мъжката половина от човечеството.

8. Абсолютно презрение

Ако един мъж се опитва по всякакъв начин да ви направи впечатление, а вашето изражение не показва нищо друго, освен тотално презрение и отегчение, не си мислете, че сигналите ви са правилно разкодирани. Напротив, по този начин само още повече подклаждате страстите, защото мъжете намират такова поведение за предизвикателно и възбуждащо.