Автор
Десислава Недева

Кои 3 зодии са най-перверзни в леглото

Може би веднага ще се сетите за Скорпиона. Но дълбоко грешите. Скорпионите са просто много сексуални, което няма нищо общо с извратените им желания под чаршафите.

Ето кои са трите зодии, които могат да ви смаят със своите сексуални фантазии:

Козирог

Да, на пръв поглед суховати и дисциплинирани, всъщност Козирозите са истински перверзници. Няма нещо на света, което не биха направили, за да разнообразят сексуалния си живот. От секс играчки до тройки и суинг експерименти, за тях няма тема табу в любовния им свят. Дори биха опитали да бъдат интимни с представител на същия пол, не защото са влюбени в него, а просто за да опитат нещо ново и вълнуващо, което не са правили никога досега.

Дева

Девите изглеждат мили и тихи, но не знаете какви сценарии се въртят в мръсното им подсъзнание. Готови са да се преобразят от стюардеса до жената – котка, която пляска с камшик по пода, за да събуди още повече сексуалното ви желание. Тя е истинска тигрица в леглото и дори би поканила своя приятелка, за да разбере какво е усещането да участваш в тройка и струва ли си целият този шум. Сигурни сме, че ще й хареса.

Стрелец

С неспокоен дух и обичащ свободата, Стрелецът ще повтори всяко движение от порно клиповете, които е гледал до 4 сутринта. Всяко видяно ново движение и игра в леглото ще бъде повторена с неистов ентусиазъм, само и само да обогати опитността си. Границите са мираж, но любимият сценарий за тях си остава секса на публично място и адреналина, който се надига, докато се чудиш дали някой няма да ви спипа. Извратено, нали?

Четете още: За какво мечтае в секса всяка зодия?