Дори и не сте подозирали някои от дребните жестове и подробности във външния ни вид, по които мъжете полудяват. Научете как можете да запалите искрата между вас и половинката ви буквално за секунди.

Пристъпването на пръсти

Както токчетата, така и бавното пристъпване на пръсти, могат да подлудят един мъж за отрицателно време.

Небрежната рошава коса

Много господа си падат по прилежната права коса, но други обожават небрежната прическа. Сред фаворитите също са конската опашка и плитките.



Чувството за самоирония

Както ние обожаваме чувството за хумор в мъжете, така и те ценят същото качество в нас. Ако една жена владее изкуството на самоиронията, то тя със сигурност е интересна и привлекателна за повечето мъже. По този начин излъчва още повече магнетизъм и самочувствие.

Милото отношение

Преди всичко една дама трябва да бъде мила и нежна. Ако искате да разтопите някой мъж за секунди, просто бъдете мила с него.

Бавното говорене и ясната артикулация

Има нещо секси в спокойния тон и отчетливото изричане на всяка дума. Това е прекрасен начин да го предразположите към страстни преживявания.



Прилепналите дрехи

И разбира се ефирните рокли. Няма нищо по-секси от жена, която осъзнава достойнствата на фигурата си и умее да ги подчертава. С правилните дрехи можете да накарате всеки мъж на улицата да се обърне след вас.

Носенето на кожени якета

Най-бързият и ефективен начин да изглеждате зашеметяващо, когато навън времето не е съвсем благоприятно, е да си направите небрежна прическа и да облечете любимото си кожено яке. Всяка жена изглежда чудесно в него и мъжете го обожават.



Четете още:
Правила за съблазняване от една звезда на бурлеската