Всеизвестен факт е, че бившата актриса и настояща херцогиня Меган Маркъл е водела много по-различен начин на живот преди 2-3 десетилетия. Тя е израснала в сърцето на Лос Анджелис и често е сменяла адреса си, но винаги е живяла в тъмни и неугледни апартаменти заедно с родителите си и доведените си брат и сестра. Днес ще ви покажем скромните жилища, които Меган е обитавала, преди да постигне един от големите си успехи, а именно участието в сериала „Костюмари“.

Една от причините тя да е сменяла често дома си е разводът на майка й и баща й. Това е един от трудните моменти в детството й, а днес доведените й брат и сестра често я обвиняват, че е загърбила напълно миналото си. Припомняме ви, че единственият член от семейството й, който присъства на сватбата й с принц Хари, бе майка й.



Апартаментите, които Меган е обитавала с роднините си, били малки, мрачни и нищо в живота й не подсказвало, че един ден ще живее в огромно кралско имение. Освен това домът им често „ухаел“ на марихуана, тъй като брат й Томас младши имал слабост към този наркотик. Сестра й пък се прибирала по малките часове, защото прекарвала почти всяка вечер по нощни клубове.

Меган винаги е била разкъсвана между родителите си, те никога не са били сплотено семейство. Томас и Дория се развели, когато тя била само на 2 г.

И въпреки че Меган е живяла в скромни апартаменти, тя посещавала елитна частна детска градина и училище. След учебните часове Маркъл често прекарвала свободното си време на снимачната площадка на култовия сериал „Женени с деца“, където баща й отговарял за осветлението. Дория през това време работела в собствените си магазини, преди да обяви фалит през 2009 г.



Двустайният апартамент, който Меган дели с баща си между 1992-1999 г.

Бъдещата херцогиня се хващала и на почасова работа в сферата на услугите още в ученическите си години. Малко след като се дипломирала, срещнала първия принц в живота си – холивудския продуцент Тревър Енгелсън. Той се влюбва в нея и двамата имат 7-годишна връзка. Живеят в прекрасен апартамент в западен Холивуд, докато Меган не получава най-голямата си роля, а именно тази в „Костюмари“. Налага й се да се премести в Торонто за снимките, а малко по-късно се развежда.

Само няколко години по-късно актрисата се запознава с принц Хари и заживява мечтания живот на принцеса.

Четете още: Холивудските икони на 70-те и 80-те: Преди и сега (Снимки)