Автор
Woman.bg

6 отблъскващи черти у жените, които възбуждат мъжете

Все повече дами днес живеят в заблудата, че мъжете харесват изящни до съвършенство, стегнати до припадък, перфектни до най-малкия детайл от външността си жени. С порядъчна доза пудра и грим, с устни като на Джоли и с фигура на кукла Барби. Представа - резултат на дълги години упорито налагани от рекламните компании стереотипи за красота. Криворазбрано усещане за красиво и естетично, на което днес все повече жени за жалост подражават..

За потрес на едни и успокоение на други обаче, оказва се, че мъжете далеч не са съгласни с гореописаните възприятия за красота. Защото когато стане въпрос за силен пол, едва ли има нещо, което да има силата да обори и промени непоклатимия усет и мироглед за женска красота у един мъж.

Представяме на вниманието ви 7 непривлекателни неща у жените, които, изненадващо за всички нас, господата намират за... секси!

Рошава и без грим

Мъжете обожават ненапудрени и неподправени жени с естествено обаяние. Това, разбира се, не означава, че за да се харесате на един мъж, трябва да ходите неподдържана, чорлава и размъкната. Просто мъжете не си падат по силния и натрапващ грим, по оцветените с ярко червило устни, напомнящи тези на шаран. Ако обаче заложите на стилен грим и подходяща лежерна прическа, сте уцелили в десетката. Нищо не е така секси за господата, като онзи леко палав, разрошен вид на момиче, което сякаш току-що се е измъкнало от леглото.

Стрии и целулит

За повечето жени те са истински ужас! Истината обаче е, че на мъжете много не им пука. Оказва се, че повечето от тях нямат нищо против половинката им да е горда притежателка на някое и друго несъвършенство по тялото, което не малко мъже дори намират за секси. Много от представителите на силния пол дори намират жените, които са раждали, за по-привлекателни и женствени именно заради следите от времето, когато половинката им е носила в утробата си тяхното дете.

Естественият мирис на тялото

Не е нужно да ароматизирате непрекъснато тялото си с всевъзможни благоухания. Мъжете обожават уханието на чисто и ненапръскано с благовония женско тяло. И това е напълно оправдано, защото в естествената миризма се усещат секретираните от организма феромони, които повишават нивата на тестостерон у представителите на противоположния пол.

Закръглено коремче

Едва ли ще срещнете мъж, който да не иска да положи морно глава върху леко позакръгленото коремче на любимата си. Вярвате или не, но господата обожават голите женски коремчета, а някои от тях дори са обсебени от мисълта да ги докосват и целуват непрестанно.

Очила

Тук психолозите са категорични. За представителите на силния пол жена с очила е сигнал, че срещу тях стои умна и интелигентна жена, на пръв поглед срамежлива, но всъщност доста разкрепостена в леглото.

Гръмък смях

Жените, които не спират да се смеят звучно и щедро да раздават усмивките си, подсказват на мъжете, че срещу тях стои жена с темперамент. Жуна, която искри от щастие, заразяващо и околните. На подсъзнателно ниво мъжът си казва: "Няма как с такава жена да ми е скучно или още по-мало тъжно."

Четете още: Какво привлича сексуално мъжете на подсъзнателно ниво