Автор
Woman.bg

Камелия Славейкова: Тайната на успеха е да не си поставяш граници

Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell България, мениджър Комуникации за ЦИЕ и изпълнителен директор на Shell Гърция, е номинирана в престижния конкурс „Жена на десетилетието“ в категория „Бизнес и общество“.

Като изключителен професионалист, който освен това подкрепя разнообразни социални каузи, тя е една от дамите в България, които наистина се отличават с приноса си за по-добра бизнес среда и общество. Камелия Славейкова е и дългогодишен член на Борда на Българския форум на бизнес лидерите. Форумът обединява организации със споделени ценности, които развиват бизнеса си по отговорен, прозрачен и етичен начин, и работят заедно за подобряване на социалната среда в България.

„За мен е огромна чест да бъда номинирана за „Жена на десетилетието“. Горда съм, че усилията, които полагам за подобряване на бизнес средата, и тези, които са насочени към обществото, са така високо ценени“ – споделя Камелия Славейкова.

Много са мечтите, които Камелия Славейкова продължава да следва неуморимо. В професионален план нейната цел е да постави България сред стратегическите приоритети на глобалната компания, а в личен – бизнесдамата повече от всичко иска да се научи да свири на пиано.

Разковничето на женската сила бизнесдамата вижда в умението на една жена да се адаптира към непрекъснато променящата се среда. За нея тайната съставка на женския успех е способността на жената да не си поставя граници.

Какво би направила Камелия Славейкова, ако има суперсила, може да разберете във видеото.

Изпълнителният директор на Shell България е номинирана на първите годишни награди на Woman.bg "Жена на десетилетието" в категория "Бизнес и общество". Гласувайте за нея тук.