Автор
Woman.bg

4 типа жени, които винаги са нещастни във връзките си

Любовните отношения са сложна тема, която има безброй нюанси. Да намерите правилния човек и помежду ви да пламне искрата на страстта, която никога да не изгасне, е въпрос на чист късмет. Но рано или късно всеки намира това, което търси. Има обаче няколко, по-точно 4, типа жени, които са вечно нещастни. Дори и когато са открили някого и често скачат от връзка на връзка. Все така недоволни от любовния си живот. Ето кои са те и защо не могат да открият любовта.

1.Желязната лейди

В свят, в който царува феминизъм и фанатична еманципация има много жени, които остават сами и нещастни, точно защото отказват да бъдат нежни и раними. Отказват да приемат, че мъжете имат нуждата да бъдат силни и да ни подкрепят. Да, желязната лейди може да има безброй успехи в професионален план и множество безмислени забежки, но истината е, че е хубаво да се примирим с идеята, че имаме правото да бъдем слаби и да се нуждаем от мъжете си.

Четете още: Кажи ми как ще прекараш Черния петък, за да ти кажа какъв си



2.Послушната

Жените, за които мъжете им са цялата вселена също не се радват на щастлив любовен живот. Те са толкова послушни, сякаш са пионки в ръцете на половинките си. Винаги имат нужда от съвет, не могат да взимат решения сами и постоянно се съобразяват с мъжа си, за всичко. На практика те са напълно зависими. Нима това е пътят към щастието? Съвсем не, дори и да сте влюбени до уши. Научете се да слушате себе си повече и сами да изграждате мнението си за света около вас. Бъдете личност.



3.Дамите със синдрома „Мама“

Обикновено тези жени не привличат зрели мъже, а момченца, за която се грижат, докато не им омръзне. Те обичат да се чувстват като спасителки...до един момент. Често такива дами си избират мъже с порочни зависимости като наркотици и алкохол. Ако и вие сте от тях, време е да се отърсите от способността си да спасявате мъжете. Това няма да ви направи щастливи.

4.Безкомпромисната

Има жени, които винаги се залюбват с мъже от един и същ тип. Те не правят компромиси и не са склонни дори да погледнат господин, който да се отличава, по какъвто и да е било начин от този тип. Тези жени определено не са щастливи, защото очевидно типажът, по който си падат, не е подходящ за тях.



Четете още: Ето защо не намирате любовта