Автор
Woman.bg

Тейлър Суифт е неотразима като котка. Вижте я!

Тейлър Суифт смая всички с ослепителната си визия по време на световната премиера на една от най-впечатляващите продукции тази година - „Котките“, която се състоя в понеделник вечер в „Алис Тъли Хол Линкълн Център“ в Ню Йорк.



Грандиозното събитие по повод новата филмова адаптация на феноменалния мюзикъл на Андрю Лойд Уебър и поемата Old Possum’s Book of Practical Cats от Т. С. Елиът се превърна в арена на блясъка и красотата, както отива само на едно недостижимо произведение на изкуството.

Певицата, която през ноември подобри рекорда на Майкъл Джексън, след като спечели общо шест награди на церемонията на Американските музикални награди, премина по червения килим и удиви не само с елегантна визия, но и с аристократична осанка, истински достойна за повода.

Облечена в неотразим тоалет - дело на Оскар де ла Рента, 30-годишната звезда демонстрира изключителна класа, подобаваща за революционна филмова продукция като „Котките“. А самата Тейлър Суифт ще видим в ролята на хитрата и съблазнителна котка Бомбалурина, целяща да бъде винаги център на вниманието.

Припомняме, че именно сингълът „Beautiful Ghosts“ на Суифт, специално написан за най-новата адаптация на „Котките“, бе отличен с номинация за „Златен глобус“ за „най-добра оригинална песен“.

Сред звездните гости на вечерта бяха Идрис Елба, който се превъплъщава в ролята на злодея в продукцията, Джейсън Деруло с модерна и ексцентрична визия, Дженифър Хъдсън, която изпява емблематичната Memory, уникалната Ребъл Уилсън, както и прекрасната прима балерина на Кралския балет Франческа Хейуърд.

Режисурата на „Котките“ е поверена на британеца Том Хоупър, известен с работата си над филма "Клетниците" по романа на Виктор Юго, излязъл на екран през 2013 година.

Разтърсваща история, оригинална адаптация, невиждана картина, спиращи дъха изпълнения – всичко това са „Котките“, които идват в кината в България на 27 декември 2019 г.

____

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.