Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, през май ще има нов човек на любовния фронт

Телци, съвпадът на Меркурий с Уран във вашия знак още в самото начало на май, ще ви даде нови идеи как да фокусирате бизнеса си и какви нови проекти да стартирате. Най-важното е да разработите идеите си и да започнете да се организирате, за да ги реализирате. Дни по-късно Венера ще влезе в квадратура с Нептун, поради което ще бъдете възпрепятствани от липсата на материални и финансови ресурси.

Меркурий ще направи секстил с Нептун и тригон с Плутон и Юпитер, което ще ви даде добър усет как да се приспособите към текущата ситуация в бизнеса (работата си) и финансовата област и как да запазите стабилни приходите си. Човек на по-високо положение ще ви помогне, като ви подкрепя. Ще станете много по-спокойни от преди.

Някои от негативните тенденции този месец са свързани с нежелани състояния на меланхолия, летаргия, безразличие или прекомерна чувствителност към думите и действията на хората около вас. Не бива обаче дълго време да изпадате в пасивно състояние. Някои събития ще ви изненадат, защото ще ви дадат нови възможности за изпълнение на ваши планове или идеи.

Ще имате променливо и нестабилно здраве, защото ще бъдете много чувствителни към стресови обстоятелства. Трябва да се постараете да намирате време, за да възстановите енергията си. Някои Телци са застрашени от сезонни алергии.

Като цяло ще бъдат добри отношенията ви с партньорите ви, само понякога чувствата ви ще бъдат променливи. Свободните представители на знака през май ще бъдат много активни в социалните мрежи и в различни сайтове за запознанства. Ще имат интензивна комуникация и не малко от вас ще попаднат на интересни хора. Голям е шансът точно в края на месеца изведнъж ще срещнете някой, който ще отговори на повечето от вашите любовни нужди. Но все пак бъдете безкрайно внимателни и не толкова доверчиви.

Четете още: Овенът започва нов живот през май: чака го романтика и нова любов