Дрю Баримор в професионална фотосесия, направена от 7-годишната ѝ дъщеря (снимки)

Пандемията до такава степен се намеси в живота на всички ни, че отложи плановете на много от нас за месеци напред. Не всички обаче се примириха с този факт и по-находчивите от нас намериха алтернативи за тяхното навременно реализиране.

Сред тях с особено оригинален подход се изяви и Дрю Баримор. Актрисата трябваше да бъде снимана от професионален фотограф във фотосесия за корицата на списание “The Sunday Times Style” в Ню Йорк.

View post on Instagram
 


Поради извънредната ситуация звездата от "Ангелите на Чарли" бе принудена да си остане вкъщи, спазвайки правилото за дистанция и изолация.

Нетърпящата отлагане на ангажиментите си знаменитост обаче бързо намери решение на проблема. И къде другаде, ако не в лицето на 7-годишната ѝ дъщеря Олив.

View post on Instagram
 


45-годишната носителка на "Златен глобус" дори сподели диалога, проведен между нея и Олив, в който тя предлага на дъщеря си работа, за която "хората работя години".

На въпроса "Защо ме молиш да те снимам, мамо? И кой трябваше да те снима?", Дрю отговаря: "Фотограф, но в момента светът е различен. Всичко е възможност да правиш нещата различно! Какво решаваш? Искаш ли да бъдеш моя фотограф?"

Тъй като сред любимите хобита на Олив било снимането, тя с радост склонила и с охота поела в ръцете си скромната камера Polaroid. Нужни били само няколко чифта тоалети за мама и добра светлина, за постигането на която била достатъчна помощта на слънчевото озарение на морския бряг.

Снимките са заснети на плажа в Хемптънс, в близост до селската къща, която Баримор наела в района.

View post on Instagram
 

Резултатът надминал очакванията и на двете.

Баримор не скри, че кадрите имат сантиментална стойност за нея и че са най-любимите ѝ досега. Актрисата изрази и радостта си, че се е възползвала от ситуацията по този креативен начин. Тя с майчина гордост нарече дъщеря си в Инстаграм "най-малкия и ведър фотограф", споделяйки снимки зад кадър, от които се вижда как протича дейността на "снимачната площадка".

Ние също трябва да признаем, че Олив притежава скрит талант и обещаващо бъдеще като фотограф в случай че реши да поеме по този артистичен път.

Олив е по-голямата дъщеря на Дрю и бившия ѝ съпруг Джил Копелман, с когото тя се раздели през 2016 г. Двамата имат още една, по-малка дъщера - Франки, която е на 5 години.

Дрю Баримор с бившия ѝ съпруг - търговец на картини, Джил Копелман

Четете още: Дрю Баримор плаче всеки ден: Домашното обучение е кошмар, не мога повече