Нова книга за Меган с разобличаващи подробности за живота ѝ в Кенсингтън

Нова книга за живота на Меган Маркъл във Великобритания разкрива пикантни подробности около нейния темперамент и поведение в кралския двор. Авторът Том Куин е бивш служител на Кесингстън, който отвежда читателя зад кулисите на кралския живот, за да открие интригуващи, понякога цинични, често скандални, но и не по-малко красиви и човешки истории за топлота, обича и доброта.

Писателят издава защо бившата актриса не се е разбирала с принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън, както и това, че дворецът Кенсигтън, в който Меган заживяла с принц Хари в началото на брака им, ѝ се е струвал прекалено голям и пуст, пише "Стандарт".

И докато образът на Меган в „Кенсингтън: интимен мемоар от кралица Мери до Меган Маркъл“ изглежда твърде демонизиран, то този на Кейт сияе като ореол.

„Кейт всъщност е една от най-милите кралски особи и статусът ѝ почти не я е променил като човек. Тя е много близка със служителите и посрещна Меган с широко отворени обятия. Напрежението между тях нарасна, когато Маркъл осъзна, че не е омъжена за следващия крал. Не можа да се примири с тази мисъл. На Хари много му харесваше във Фрогмор, но на Маркъл не ѝ беше приятно, че той бледнееше пред Уилям и Кейт“, разказва Куин.


Според описанията му Меган толкова се възгордяла от новия си статус и кралската си длъжност, че още от самото начало започнала да се държи като примадона към служителите на двореца. С трудния ѝ и високомерен характер бързо се сблъскали дори и членовете на кралското семейство.

Авторът изразява възмущението си от факта, че Маркъл нямала никакви обноски и не умеела да общува с околните по адекватен и нормален начин. Веднъж тя дори си позволила да повиши тон на човек от екипа на Кейт.

„Меган знаеше, че ще я гледат различно и наистина го правеха. Това я провокираше да се престарава, а и тя не притежава изтънчените маниери на Кейт“, пояснява източникът на повествованието.

Едва ли не херцогинята искала да я сравняват с Даяна и като нея да я наричат принцеса на народа, но без покритие, пише в книгата. Сърдела се за щяло и нещяло и непрекъснато искала да изпълняват всяка нейна прищявка. Не след дълго служителите на двореца установили, че тя е човекът в семейството, което взема решенията и раздава командите. Затова я и нарекли "мъжа в брака".

Сред прозвищата, които Меган си спечелила заради поведението си в двореца, били „Трудната херцогиня“ и „Даяна втора. Служителите никак не долюбвали Маркъл и дори си отдъхнали, когато херцозите се изнесли.

Той обаче не крие факта, че Елизабет II харесвала Маркъл. Меган се понравила на кралицата заради усмивката и уважителното отношение, което винаги проявявала към нея. „Кралицата има слабост към американците, откакто се запозна с Барак Обама. Тя толкова го харесва, че винаги се чуди как да го привлече във Великобритания“, допълва още авторът.

Четете още: Меган победи: Хари бе принуден да си продаде пушките