Автор
Десислава Недева

Жената Дева дава всичко за теб в любовта

Жената Дева представлява уникална комбинация от красота и интелект, да не споменаваме и организационните ѝ умения и отдадеността в работата. Природата я е създала почти съвършена, за да използва всички нейни качества и добродетели в своя полза. Но каква е тя в любовта, разберете в следващите редове.

Любовта на жената Дева е поезия в действие, олицетворение на истинската отдаденост. Когато тази заклета романтичка реши да ви подари своето сърце, тя иска то да остане завинаги ваше. На нея ѝ е повече от трудно да играе игрички, за да се прави на интересна, нито пък си пада по секса за една нощ. Тя копнее за рицарска любов от Средновековието, за която са умирали възлюбени и поети са възхвалявали искреността на своите чувства.



Дори да се наложи да поддържате връзка от разстояние, жената Дева ще ви остане вярна. Единственото условие е да ѝ пишете писма на лист хартия и да ѝ ги изпращате, опаковани с любов и нежна декорация, а защо не и ароматизирани с любимия ѝ парфюм. Тя няма да хаби излишна енергия и да се занимава с други мъже, просто защото това е под интелектуалното и морално ниво на съзнание. Вместо това ще работи наравно с мъжа си и ще се развива в кариерата, за да докаже на себе си и на целия свят, че е достоен човек, който е постигнал всичко в живота си сам, благодарение на собствените си умения и таланти.



С напредването на възрастта, жената Дева започва да се грижи за своя дом като за своя обител, където намира спокойствие, почивка и наслада. Ще запише курс по готварство, защото като млада просто не ѝ е оставало време да стои в кухнята, следвайки амбициозната си програма за деня. Ако живее в къща, задължително ще се грижи за любимите си цветя в градината и ще им се наслаждава сутрин, докато приготвя любимото кафе на своя съпруг. Нежна, грижовна, създаваща уют и ухаеща на рози и вярност, жената Дева ще бъде винаги до вас, сякаш самото Слънце се е настанило в спалнята ви.



Преди да посочи своя избраник обаче, жената Дева е склонна да проявява капризи и не желае да си губи времето в целуването на прекалено много жаби. Тя има аналитична мисъл, трезва преценка и умее качествено да отсява кандидатите за своето сърце. Ако обаче прекали с високите си изисквания, съществува опасност да остане прекалено дълго време без партньор. В резултат на което няма да се изненадаме, ако я видим в обятията на най-неподходящия партньор, който при различни условия, тя би изкритикувала и елиминирала на секундата от списъка си с обожатели.

Това, което може би не знаете за жената Дева зад заключена врата, е че тя е като учебник по секс в спалнята. На пръв поглед сдържана и сериозна, това порядъчно момиче е истинска тигрица в леглото. Тя крие перверзност и високо либидо зад класическа пуританска външност.



Младолика, добре поддържана и изискана дама, Девата е безкрайно лоялен и честен партньор, който иска да върви рамо до рамо със своя избраник в живота. Но ще очаква, ако не същото, то поне приблизително високо ниво на добро отношение и морал от него.

И запомнете, че Девата е земен знак, което означава, че си имате работа с класна жена, затова бъдете естествен, автентичен, но с добри маниери и обмислени действия в нейната компания. Тя би предпочела да остане стара мома, но не би се задоволила с посредствеността в отношенията.

Четете още: 4 правила от наръчника за влюбване на жената Близнаци