Жената до Милен Цветков: Никога няма да забравя онзи поглед на сбогуване

Вчера се навършиха три месеца от смъртта на телевизионния водещ Милен Цветков. Жената до него Милена Иванова-Еа написа трогателен пост в своя профил във Фейкбук.

Нумероложката сподели, че не може да повярва, че той отново е бил прав, шегувайки се, че пръв ще си тръгне от този свят. Тя разкри още че завинаги ще си спомня погледа му, с който се е сбогувал с нея за последно.

"Три месеца без теб, любов моя!

В последният ти ден ми каза, че си мечтаеш след няколко години да си спомняме как сме преминали през пандемията и ти да ме питаш:

- Помниш ли?

Беше сигурен, че няма да умрем от коронавирус!

Не мога да повярвам, че шегуваики се с мен онази сутрин, с твоя симпатичен пиперлив хумор, отново се оказа прав, казваики ми с любяща усмивка:

- Знаеш ли любов, понеже ти си по-млада от мен, наи- вероятно аз ще си тръгна от тази земя преди теб, за това се усмихваи на шегите ми, защото някои ден ще искаш да ги чуваш отново, но няма да имаш тази възможност.!

Никога няма да забравя онзи поглед на сбогуване, когато затвори вратата на дома ни за последен път тръгваики към друго измерение. Сега шегите ти кънтят в ушите ми и повече от всякога знам, че за любовта Вселената е безгранична!

Днес Отец Васил ми каза:

- Момиче, за Бога всички са живи... независимо къде се намират.

- Независимо къде си сега, любов моя, аз разтварям ръце за да те прегърна, целувам устните ти и тихо ти прошепвам:

Обичам те!"