Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаците през септември: Очакват ви много предизвикателства и щастливи промени!

Близнаци, септември ви носи много предизвикателства и нови задължения. Имате достатъчно енергия и тъй като се стремите към подобряване на материалното състояние, ще подхождате към работата много избирателно в търсене на добри възможности. След 12-и Юпитер ще донесе силни и щастливи промени.

Опозицията на Венера срещу Сатурн в началото на септември ще ви донесе забавяне и затруднения в делата. Тригонът на Слънцето с Уран ще ви донесе творчески идеи. Противостоенето на Слънцето с Нептун през втората десетдневка на септември ще ви донесе загуби, ако рискувате. Няма да можете да оцените добре възможностите и шансовете си. Пазете се от интриги на работното място и конфликти с началниците.

Венера ще формира опозиция със Сатурн и квадрат с Марс през първата десетдневка на септември. Това ще доведе до разногласия в отношенията с партньора ви в съвместните планове и едва ли ще успеете да се споразумеете. Марс, който управлява вашето поле на любовта, става ретрограден на 10 септември. Ще се оттеглите в себе си и ще станете склонни да потискате недоволството, породено от незадоволителните отношения с любимия човек. Ревността и съмнението ще пропълзят във вашите отношения. Нещо, което сте скрили от партньора си или той от вас, може да внесе напрежение във връзката ви. Избягвайте неискреността и търсете компромиси.

Тъй като Венера ще бъде в квадратура с Уран в средата на месеца, лъжите лесно ще бъдат разкрити, докато чувствата могат да се променят от час на час или от ден на ден. Промяната на настроението ще ви следва през целия месец, един ден ще се чувствате добре и отпочинали, а на следващия ден ще бъдете депресирани и тъжни. Това е просто такъв период и няма да продължи дълго, така че не се притеснявайте. Едва в края на месеца можете да очаквате подобрение и повече хармония.

Близнаците няма да търпят контрол и ограничения, така че ще има чести кавги с партньора. Искате време само за себе си, защото имате чувството, че сте пропуснали много неща и че трябва да наваксате. Възможно е също така междувременно да се появи човек, с когото да имате малък флирт.

Първата половина на септември ви носи добро здраве, но през втората половина ще е по-чувствително. Възможни са урологични проблеми, както и болки в костите, колебания в кръвното налягане и сърдечни проблеми.

Четете още: Телци, не пропускайте шансовете, които ще ви даде септември!