Джиджи Хадид показа наедряло коремче, сестра ѝ Бела в шок след лаймска болест

Те са млади, красиви и известни. Те са супермоделите - сестрите Бела и Джиджи Хадид, за които целият свят говори и пред чиято хубост въздишат милиони мъже. Независимо от това, че са на върха на славата си обаче, и те, като всички обикновени хора, имат своите страхове, възходи и спадове, радости и неволи. В рамките на няколко дни двете споделиха моменти от личния си живот, правейки ни свидетели до техните човешки неволи, битки за оцеляване и мечти, до своите копнежи, неволи и житейски съдби.

Джиджи Хадид изненада феновете си с приказна фотосесия на бременното си коремче. Тя и музикантът Зейн Малик, с когото са заедно от 2015 г., съобщиха, че ще стават родители през април, но не разкриха нищо повечеоколо този съкровен момент. Сега обаче, четири месеца по-късно, двамата най-после дръпнаха завесата.

View post on Instagram
 

25-годишната дъщеря на палестински магнат публикува няколко очарователни черно-бели кадъра със закръгленото си коремче. Снимките ѝ предизвикаха възторг сред почитателите ѝ в Инстаграм, а самата Джиджи изглежда като богиня слязла на земята.

View post on Instagram
 

"Отглеждам си ангел", споделя тя под един от кадрите. "Ценя това време и му се наслаждавам максимално. Никога няма да забравя деня, в който създадохме тези кадри", допълва още Джиджи.

View post on Instagram
 

И докато Джиджи радва феновете си с приказната си визия в очакване на най-вълшебния период в живота си - майчинството, по-малката ѝ сестра – 23-годишната Бела Хадид, хвърли светлина върху един друг проблем – част от нейния живот завинаги – неличимата лаймска болест, с която се бори от цели осем години насам.

View post on Instagram
 


В серия от снимки и инфографики в Story в своя Инстаграм синеоката красавица изброява част от симптомите, с които тя се сблъсква ежедневно. Сред тях са нередовен сърдечен ритъм, промяна на настроението, болки в ставите, изпотяване, гадене, затруднено дишане, безсъние, главоболие, мозъчна мъгла, безпокойство и объркване.
"Всеки ден изпитвам поне 10 от тези симптоми – откакто бях на 14, но по-силно взех да ги усещам, когато навърших 18", признава тя.

23-годишната красавица споделя още, че, преди да се разболее от лаймска болест, възнамерявала да се занимава със състезателна езда. "Ако имах възможността да яздя, вероятно нямаше да се занимавам с мода".

View post on Instagram
 

От коварното заболяване страдат също и майката на Бела и Джиджи – Йоланда, както и брат им - Ануар Хадид. За лаймската болест, от която страдат, и с която водят битка през целия си живот, са говорели и звезди като Алек Болдуин, Шаная Туейн, Кели Озбърн, Джъстин Бийбър, Аврил Лавин и Бен Стилър.

Четете още: Гришо хлътна по Бела Хадид